Autonvuokraus
La Mole
Piilota
Ranska // La Mole
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa La Mole

Jos ajatuksissäsi siintää monipuolinen matka mahdollisimman monen uuden kokemuksen kera, aloita matkasi Sixt Autovuokraamo La Molen kautta! Me tarjoamme laajan valikoiman tunnettujen merkkien uusia automalleja ja valikoimastamme löytyy sopiva ajoneuvo niin lomalaiselle, kiireiselle liikematkailijalle kuin paikallisellekin. Tarkemmin valikoimaamme pääset tutustumaan verkkosivujemme kautta ja oman vuokra-autosi voit sieltä kätevästi varata vaikka samantien. Käytännölliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat taloudellisesti perille niin yksinmatkustavan kuin suuremman seurueenkin ja ajomukavuus odottaa koko porukkaa. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaseina päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä!

 
 • Saint Tropez Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport La Mole
  83310 La Mole

  ma. - la.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Nauti ajomukavuudesta Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo La Mole tarjoaa laajan valikoiman luotettavia merkkiautoja aina kilpailukykyiseen hintaan. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Varaustasi voit höystää kattavilla lisäpalveluilla tarpeidesi mukaan, jotta varauksesta tulee entistä monipuolisempi. Jos haluat tutustua Ranskaan laajemmin, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit. Reittivalintoja helpottamaan kätevä apu on myös GPS-navigaattori, joka ohjaa näppärästi perille. Mikäli reissussa mukana on useampi innokas kuski, voidaan varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jonka kanssa pääsette jakamaan ajonautinnon. Lasten kanssa matkustaessa on suositeltavaa autoon lisätä lastenistuimet turvaamaan myös perheen pienimpien matkat. Suosittelemme tutustumaan lisäturvavaihtoehtoihimme, jotka tarjoavat lisää mielenrauhaa ajomatkoilla. Sixt tarjoaa maksuttomat muutokset ja peruutukset varauksiin, joten voit huoletta tehdä muutoksia, jos se on tarpeen.

Tutustu La Moleen Sixtin vuokra-auton kyydissä

Ranskalaisesta ilmapiiristä, kulttuurista ja ruoasta pääset nauttimaan La Molessa. Vaikka kaikki löytyy vain lyhyen ajomatkan päästä, La Molessa on kuitenkin kätevintä liikkua Sixtin vuokra-autolla paikasta toiseen. Kaupungista löytyy useita kauniita uimarantoja, joissa voit nauttia Ranskan auringosta ja rentoutua hyvillä mielin. Rannoilta pääset helposti jatkamaan vuokra-autolla tutustumaan La Molen puutarhaan sekä linnaan. Hyeresin lentokentälle matkaa on noin 32 km, joten kenttä on helposti saavutettavissa. Toulonin kaupunkiin ajomatkaa kertyy noin 50 km, joten sielläkin voit kätevästi vierailla vaikkapa päiväretken merkeissä. Sixt La Mole haluaa tarjota sinulle mahdollisimman monipuolisen matkan, jonka aikana pääset omien aikataulujesi tutustumaan Ranskaan. Valmistaudu elämykseen ja varaa oma Sixtin vuokra-autosi jo tänään!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service