Auton vuokraus alueella La Mole

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa La Mole

Nauti ajomukavuudesta Sixtin vuokra-autolla

Nauti ajomukavuudesta Sixtin vuokra-autolla

Jos ajatuksissäsi siintää monipuolinen matka mahdollisimman monen uuden kokemuksen kera, aloita matkasi Sixt Autovuokraamo La Molen kautta! Me tarjoamme laajan valikoiman tunnettujen merkkien uusia automalleja ja valikoimastamme löytyy sopiva ajoneuvo niin lomalaiselle, kiireiselle liikematkailijalle kuin paikallisellekin. Tarkemmin valikoimaamme pääset tutustumaan verkkosivujemme kautta ja oman vuokra-autosi voit sieltä kätevästi varata vaikka samantien. Käytännölliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat taloudellisesti perille niin yksinmatkustavan kuin suuremman seurueenkin ja ajomukavuus odottaa koko porukkaa. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaseina päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä!Sixt Autovuokraamo La Mole tarjoaa laajan valikoiman luotettavia merkkiautoja aina kilpailukykyiseen hintaan. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Varaustasi voit höystää kattavilla lisäpalveluilla tarpeidesi mukaan, jotta varauksesta tulee entistä monipuolisempi. Jos haluat tutustua Ranskaan laajemmin, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit. Reittivalintoja helpottamaan kätevä apu on myös GPS-navigaattori, joka ohjaa näppärästi perille. Mikäli reissussa mukana on useampi innokas kuski, voidaan varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jonka kanssa pääsette jakamaan ajonautinnon. Lasten kanssa matkustaessa on suositeltavaa autoon lisätä lastenistuimet turvaamaan myös perheen pienimpien matkat. Suosittelemme tutustumaan lisäturvavaihtoehtoihimme, jotka tarjoavat lisää mielenrauhaa ajomatkoilla. Sixt tarjoaa maksuttomat muutokset ja peruutukset varauksiin, joten voit huoletta tehdä muutoksia, jos se on tarpeen.
Tutustu La Moleen Sixtin vuokra-auton kyydissä

Tutustu La Moleen Sixtin vuokra-auton kyydissä

Ranskalaisesta ilmapiiristä, kulttuurista ja ruoasta pääset nauttimaan La Molessa. Vaikka kaikki löytyy vain lyhyen ajomatkan päästä, La Molessa on kuitenkin kätevintä liikkua Sixtin vuokra-autolla paikasta toiseen. Kaupungista löytyy useita kauniita uimarantoja, joissa voit nauttia Ranskan auringosta ja rentoutua hyvillä mielin. Rannoilta pääset helposti jatkamaan vuokra-autolla tutustumaan La Molen puutarhaan sekä linnaan. Hyeresin lentokentälle matkaa on noin 32 km, joten kenttä on helposti saavutettavissa. Toulonin kaupunkiin ajomatkaa kertyy noin 50 km, joten sielläkin voit kätevästi vierailla vaikkapa päiväretken merkeissä. Sixt La Mole haluaa tarjota sinulle mahdollisimman monipuolisen matkan, jonka aikana pääset omien aikataulujesi tutustumaan Ranskaan. Valmistaudu elämykseen ja varaa oma Sixtin vuokra-autosi jo tänään!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella La Mole
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta La Mole.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa La Mole?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta La Mole. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa La Mole?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella La Mole
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa La Mole?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa La Mole?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in La Mole

Näytä lisää