Auton vuokraus toimipisteestä Le Creusot Juna-as. TGV

 

Suosituin kohteessa Le Creusot Juna-as. TGV

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Le Creusot Juna-as. TGV alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Le Creusot Juna-as. TGV

Osoite

Avenue de l'Europe, 71210 Torcy, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
06:30 - 18:30
La
06:30 - 14:00

Palvelumme toimipisteessä Le Creusot Juna-as. TGV

Matkusta Le Creusotissa Sixtin vuokra-autolla

Matkusta Le Creusotissa Sixtin vuokra-autolla

Ranskan itäosassa sijaitseva, rautamalmistaan tunnettu pikkukaupunki Le Creusot avautuu nopeasti hyödyntäessäsi autonvuokrausta Le Creusot'n rautatieaseman Sixtiltä. Varsinaista toimipistettä ei asemalla ole, vaan Sixt Autovuokraamo Le Creusot'n rautatieasema toimii kätevällä tapaamisperiaatteella, eli henkilökuntamme edustaja tapaa sinut aseman uloskäynnin luona luovuttaakseen vuokra-autosi avaimet. Tätä varten sinun tulee ilmoittaa puhelinnumero ja sähköpostiosoite, josta tavoitamme sinut tarvittaessa matkasi aikana. Varaus on siis tehtävä ennakkoon, helpoiten teet sen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Autonvuokraus Le Creusot'n rautatieasemalla tarjoaa mukavan valikoiman taloudellisia henkilöautoja, tilavia farmareita sekä luotettavia maastureita. Valitse näistä haluamasi kategoria, jonka jälkeen henkilökuntamme tekee sinulle varauksen vuokra-autolle Le Creusot'n rautatieasemalla. Huomaathan, että voimme ainoastaan luvata haluamasi ajoneuvokategorian, sillä emme varaa tiettyjä automalleja. Avaimet käteen saatuasi olet valmis tutustumaan uuteen ympäristöösi ja nauttimaan vapaudesta, jonka autonvuokraus Le Creusot'n rautatieaseman kautta tarjoaa!
Sixtin laadukkaat palvelut löydät helposti verkossa

Sixtin laadukkaat palvelut löydät helposti verkossa

Kansainvälisesti tunnettu ja tunnustettu Sixt Autovuokraamo tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluja, joihin pääsen helpoiten tutustumaan verkkosivuillamme. Pitkät perinteet omaava Sixt on perustettu Saksassa vuonna 1912. Kilpailukykyisten hintojen ja laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi meidät tunnetaan myös korkeatasoisesta vuokra-automallistostamme, joka kuuluu Euroopan top kolmen kärkeen. Autonvuokrauksen yhteydessä on vuokrapakettiin mahdollista valita myös erilaisia lisäpalveluita, joihin lukeutuvat muun muassa erilaiset turvaa tuovat vakuutukset. Kun kuljettajia on useita, matkanteko sujuu rennommin, joten kannattaa aina tilaisuuden tullen hyödyntää mahdollisuutta lisätä pakettiin useampi kuljettaja. Lapsilla on kyydissä mukavampi olla, kun he saavat istua omissa turvaistuimissaan ja katsella maisemia ohjatessasi vuokra-auton oikeaan määränpäähän kätevän GPS-navigaattorin avulla. Muista hyödyntää myös rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme, niin rahaa jää enemmän nauttia vaikkapa kupillinen kahvia jossain idyllisessä kahvilassa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Le Creusot Juna-as. TGV

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Le Creusot Juna-as. TGV?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Le Creusot Juna-as. TGV sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Le Creusot Juna-as. TGV.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Le Creusot Juna-as. TGV?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

BMW X3M40
BMW X3M40
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW M5
BMW M5
BMW M440i
BMW M440i
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Le Creusot Juna-as. TGV

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Le Creusot Juna-as. TGV?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Le Creusot Juna-as. TGV?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Le Creusot Juna-as. TGV

Näytä lisää