Autonvuokraus
Le Havre
Piilota
Ranska // Le Havre
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Hurmaava Le Havre ulottuvillasi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Le Havresta on erinomainen vaihtoehto tutustumisretkellesi Ranskaan. Sixtin Autovuokraamot Le Havressa tarjoavat laadukkaat vuokra-autot monipuolisesta valikoimasta niin lomailijoille kuin liikematkalaisillekin. Kauttamme voit varata vuokra-autosi Le Havresta kätevästi jo etukäteen, joten säästät aikaa ja vaivaa ja voit keskittyä entistäkin paremmin varsinaiseen matkantekoon. Varaaminen onnistuu helposti esimerkiksi sovelluksellamme, puhelimitse tai netissä. Vuokra-autosi voit valita omien toiveidesi ja käyttötarkoitustesi mukaan. Kompaktilla sedanilla ajat miellyttävästi Le Havren sisällä tai suuntaat tutustumisretkelle lähikaupunkeihin, kun taas 4x4-maasturilla löydät myös parhaat luontokohteet ja maaseudun kätketyt helmet. Myös luksusta toivovalle löytyy tarjonnastamme laadukkaita vaihtoehtoja urheiluautoista avoautoihin.

 
 • Le Havre Centre/Cruise Term.
  87 Quai de Southampton
  76600 Le Havre

  ma. - pe.08:30 - 12:30
   14:00 - 18:00
  la.08:30 - 12:30
   14:00 - 16:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Le Havre Centre/Cruise Term.

  Sixt Autonvuokraus
  87 Quai de Southampton
  76600 Le Havre

  ma. - pe.08:30 - 12:30
   14:00 - 18:00
  la.08:30 - 12:30
   14:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalveluilla joustavuutta matkantekoon Le Havressa

Viihtyisä Le Havre soveltuu mainiosti vuokra-autoiluun, ja autonvuokrauksen ansiosta voit suunnitella päivän reitit ja matkakohteet makusi mukaan. Sixtin vapaaehtoisten lisäpalveluiden joukosta voit halutessasi valita sopivimmat vaihtoehdot tekemään matkanteostasi entistäkin jouhevampaa. Lähiseutuihin ja kaupunkiin tutustumisessa näppärä apuri on GPS-navigaattori, joka kertoo sinulle luotettavat ja vaivattomat reittivaihtoehdot. Valinnaisista lisäturvistamme saat entistäkin enemmän turvallisuutta matkustamiseen, ja laadukkaiden lastenistuinten valikoimastamme puolestaan pääset valitsemaan perheen pikkuväelle sopivat korokeistuimet, lastenistuimet ja turvakaukalot. Aiotko suunnistaa seikkailuretkelle Normandiaan tai kenties jopa kauemmas Ranskaan? Vapaiden ajokilometrien valinnalla varmistat, että pääset nauttimaan matkan hurmasta ilman ajettujen kilometrien vahtimista. Huomaathan, että emme voi taata tietyn automallin tai -merkin toteutumista, vaan ainoastaan varaamasi autokategorian.

Vuokra-auto Sixt Le Havresta aloittaa matkasi mukavasti

Autonvuokraus Le Havressa soveltuu erityisen hyvin tarpeisiisi, mikäli toiveissasi on itsenäinen ja joustava matkustaminen Ranskassa. Le Havre tunnetaan historiastaan yhtenä Ranskan merkittävimmistä satamakaupungeista, ja merellisyys on yhä Le Havren leimallinen piirre ja osa kaupungin päivittäistä elämäntapaa. Vuokra-auto Le Havresta tarjoaa mainion keinon suunnata päiväretkille myös lähialueille. Lähde vuokra-autollasi vaikkapa hieman yli tunnin ajon päässä sijaitsevaan idylliseen Roueniin ja pistäydy matkan varrella makuelämysten pariin johonkin lähiseudun ravintolaan. Tai pakkaa patongit piknikkoriin ja suuntaa perheen kanssa nauttimaan leppoisasta päivästä Seine-joen rannalla. Sixt Autovuokraamo Le Havressa tarjoaa sinulle ja matkaseurallesi viihtyisän aloituspisteen matkallasi Luoteis-Ranskaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service