Autonvuokraus
Le Havre Centre/Cruise Term.
Piilota
Ranska // Le Havre // Le Havre Centre/Cruise Term.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Le Havren Keskustan/Risteilyterminaalin: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 87 Quai de Southampton
  76600 Le Havre FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LEHC03
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 12:30
 14:00 - 18:00
la.08:30 - 12:30
 
 24 h palautus

Le Havren rannoilta Ranska haltuun Sixtin vuokra-autolla

Normandian rannikolla mainio vaihtoehto liikkumiseen maihinnousun jälkeen on autonvuokraus Sixtin Le Havren Keskustan/Risteilyterminaalin toimipisteestä. Le Havre on Ranskan pohjoisrannikolla sijaitseva satamakaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet sekä muualle Normandiaan että myös muutaman sadan kilometrin päässä sijaitseviin Benelux-maihin. Sixt Autovuokraamo Le Havre Keskusta/Risteilyterminaali sijaitsee Southamptonin telakalle vievän tien varrella. Varaus kannattaa tehdä etukäteen, helpoiten se tapahtuu verkkosivujemme kautta tai puhelimitse. Valitse haluamasi ajoneuvokategoria, joita ovat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Tämän jälkeen henkilökuntamme valikoi toiveitasi ja tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Le Havren Keskustan/Risteilyterminaalin vapaana olevasta vuokra-autokalustosta. Nouda avaimet vuokra-autoosi ja olet valmiina matkaan. Paljon yksinkertaisempaa ei autonvuokraus Le Havren Keskustassa/Risteilyterminaalissa voisi olla!

Autonvuokraus Sixtillä tarkoittaa laatua ja vastinetta rahoille

Pitkät perinteet ovat luoneet vuonna 1912 perustetulle Sixtille vahvan asiakaspalveluosaamisen perustan, jota vaalimme edelleen tänä päivänä. Saksalainen perheryityksemme on yli sadan vuoden aikana levinnyt maailmanlaajuiseksi autovuokraamojen ketjuksi, jonka yli 2000 toimipistettä sijaitsevat yli 105 maassa. Euroopan kolmen kärkeen kuuluva ajoneuvokalustomme tarjoaa vastinetta rahoillesi kilpailukykyisin hinnoin. Tiesitkö, että Sixtin uusimma vuokra-autot ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja? Pääset tutustumaan ja valitsemaan sinulle sopivan vuokra-autokategorian nettisivuillamme. Le Havren Keskustan/Risteilyterminaalin toimipisteessämme valittavana on koko joukko vuokra-autoja henkilöautoista farmareihin, urheilu- ja avoautoihin sekä maastureihin. Emme voi valitettavasti luvata tiettyä automallia, vaan ainoastaan haluamasi kategorian. Vuokrapakettiin voi sisällyttää erilaisia lisäpalveluita, mukaan lukien turvaa tuovia vakuutuksia. Lapset viihtyvät matkalla mukavammin omissa turvaistuimissaan, jotka nekin saat meiltä. GPS-navigaattorilla suuntaat kulkusi varmasti oikeaan osoitteeseen. Useampi kuljettaja vuokrapaketissa takaa rennomman menon ja estää väsymistä. Muista myös hyödyntää tarjouksemme rajattomasta kilometrimäärästä, niin säästät pitkillä matkoilla vielä pidemmän pennin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 12:30
 14:00 - 18:00
la.08:30 - 12:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Le Havre Centre/Cruise Term. LEHC03 87 Quai de Southampton 76600 Le Havre 49.485970, 0.109520 +33-820007498

Sixt-toimipiste Le Havre Centre/Cruise Term. LEHC03

87 Quai de Southampton
76600 Le Havre
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service