Autonvuokraus
Le Mans
Piilota
Ranska // Le Mans
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Le Mans

Aloita työ- tai lomamatkasi Ranskan Le Mansissa vaivattomasti Sixt Autovuokraamo Le Mansin kautta! Me tarjoamme matkallesi helpon alun, kun nappaat uuden ja laadukkaan Sixtin vuokra-autosi matkalle mukaan keskeisellä paikalla sijaitsevista toimipisteistämme. Meiltä löytyy taloudelliset ja suositut henkilöautot ja farmarit, joilla matkaat turvallisesti kohteesta toiseen. Isommille porukoille ja seikkailijoille löytyy myös tilavat maasturit. Voit tutustua rauhassa vuokra-autovalikoimaamme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Ystävällinen asiakaspalvelumme on myös valmiina vastaamaan kysymyksiin koskien autonvuokrausta Le Mansisssa viikon jokaisena päivänä!

 
 • Le Mans Rautatieasema TGV
  Place du 8 Mai 1945
  72000 Le Mans

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  su.14:30 - 19:00
  Juhlapyhä14:30 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Le Mans Rautatieasema TGV

  Sixt Autonvuokraus
  Place du 8 Mai 1945
  72000 Le Mans

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  su.14:30 - 19:00
  Juhlapyhä14:30 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Kattavat Sixt-lisäpalvelut tekevät varauksesta juuri sinulle sopivan

Sixt Autovuokraamo Le Mans tarjoaa uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat merkkiautot aina kilpailukykyiseen hintaan ja hyvin varusteltuina. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman laadukkaita lisäpalveluita, joilla voit tehdä varauksesta entistä paremman. Suosittu GPS-navigaattori auttaa sinua huristelemaan vaivattomasti Ranskassa ja voit keskittyä vain ajomukavuuteen. Useamman innokkaan kuskin kanssa reissatessa voi hyvä vaihtoehto olla lisäkuljettajan lisääminen varaukseen, jotta useampi pääsee kokemaan Sixt-ajonautinnon. Mikäli tavoitteena on kokea Le Mans mahdollisimman laajasti, lisää varaukseen myös vapaat ajokilometrit ja ajele vapaammin! Lapsiperheille suosittelemme lastenistuimia, jotta koko perhe matkaa turvallisesti. Huomautamme ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli varmistuvat noutovaiheessa. Tutustu lisäpalveluihimme tarkemmin verkkosivuillamme, josta näet kaiken oleellisen koskien autonvuokrausta Le Mansissa!

Viehättävä Le Mans on monipuolinen kohde vuokra-autoilijalle

Le Mans sijaitsee Sarthe-joen varrella Ranskassa ja se tunnetaan mm. 24 tuntia kestävästä autokilpailustaan, jota on käyty vuodesta 1923 saakka. Kaupungista löytyy monia historiallisia monumentteja ja vierailemisen arvoisia ovat esimerkiksi Saint Julian of Le Mansin katedraali, jossa pääset ihastelemaan goottilaista arkkitehtuuria sekä Palais du Grabatoiren linna, jonka alueelta löydät myös suloisia pieniä kahviloita. Kaupungissa on myös viehättäviä puistoja, joissa kannattaa käydä vierailemassa ja nauttimassa leppoisasta tunnelmasta. Kaupungissa helpoin tapa liikkua on autoillen, sillä julkisia kulkuneuvoja siellä ei liiemmin ole. Lähin lentokenttä Le Mansista on Tours Val de Loiren lentokenttä, joka sijaitsee 74 km päässä. Valitse mieleisesi vuokra-auto Sixtiltä ja koe Le Mans monipuolisesti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service