Auton vuokraus alueella Le Mans

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Le Mans

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Le Mans Rautatieasema TGV alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Le Mans

Kattavat Sixt-lisäpalvelut tekevät varauksesta juuri sinulle sopivan

Kattavat Sixt-lisäpalvelut tekevät varauksesta juuri sinulle sopivan

Aloita työ- tai lomamatkasi Ranskan Le Mansissa vaivattomasti Sixt Autovuokraamo Le Mansin kautta! Me tarjoamme matkallesi helpon alun, kun nappaat uuden ja laadukkaan Sixtin vuokra-autosi matkalle mukaan keskeisellä paikalla sijaitsevista toimipisteistämme. Meiltä löytyy taloudelliset ja suositut henkilöautot ja farmarit, joilla matkaat turvallisesti kohteesta toiseen. Isommille porukoille ja seikkailijoille löytyy myös tilavat maasturit. Voit tutustua rauhassa vuokra-autovalikoimaamme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Ystävällinen asiakaspalvelumme on myös valmiina vastaamaan kysymyksiin koskien autonvuokrausta Le Mansisssa viikon jokaisena päivänä! Sixt Autovuokraamo Le Mans tarjoaa uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat merkkiautot aina kilpailukykyiseen hintaan ja hyvin varusteltuina. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman laadukkaita lisäpalveluita, joilla voit tehdä varauksesta entistä paremman. Suosittu GPS-navigaattori auttaa sinua huristelemaan vaivattomasti Ranskassa ja voit keskittyä vain ajomukavuuteen. Useamman innokkaan kuskin kanssa reissatessa voi hyvä vaihtoehto olla lisäkuljettajan lisääminen varaukseen, jotta useampi pääsee kokemaan Sixt-ajonautinnon. Mikäli tavoitteena on kokea Le Mans mahdollisimman laajasti, lisää varaukseen myös vapaat ajokilometrit ja ajele vapaammin! Lapsiperheille suosittelemme lastenistuimia, jotta koko perhe matkaa turvallisesti. Huomautamme ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli varmistuvat noutovaiheessa. Tutustu lisäpalveluihimme tarkemmin verkkosivuillamme, josta näet kaiken oleellisen koskien autonvuokrausta Le Mansissa!
Viehättävä Le Mans on monipuolinen kohde vuokra-autoilijalle

Viehättävä Le Mans on monipuolinen kohde vuokra-autoilijalle

Le Mans sijaitsee Sarthe-joen varrella Ranskassa ja se tunnetaan mm. 24 tuntia kestävästä autokilpailustaan, jota on käyty vuodesta 1923 saakka. Kaupungista löytyy monia historiallisia monumentteja ja vierailemisen arvoisia ovat esimerkiksi Saint Julian of Le Mansin katedraali, jossa pääset ihastelemaan goottilaista arkkitehtuuria sekä Palais du Grabatoiren linna, jonka alueelta löydät myös suloisia pieniä kahviloita. Kaupungissa on myös viehättäviä puistoja, joissa kannattaa käydä vierailemassa ja nauttimassa leppoisasta tunnelmasta. Kaupungissa helpoin tapa liikkua on autoillen, sillä julkisia kulkuneuvoja siellä ei liiemmin ole. Lähin lentokenttä Le Mansista on Tours Val de Loiren lentokenttä, joka sijaitsee 74 km päässä. Valitse mieleisesi vuokra-auto Sixtiltä ja koe Le Mans monipuolisesti!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Le Mans
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Le Mans?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Le Mans sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Le Mans.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Le Mans?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Le Mans. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 534 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Le Mans
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Le Mans?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Le Mans?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Le Mans?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Le Mans

Näytä lisää