Autonvuokraus
Les Ulis
Piilota
Ranska // Les Ulis
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Les Ulis

Sixt Autovuokraamo Les Ulis tarjoaa Ranskaan saapuville työ- ja lomamatkalaisille vaivattoman alun! Kattava uusien merkkiautojen valikoima odottaa matkailijoita kilpailukykyiseen hintaan ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa aina tarvittaessa. Valikoimastamme löydät laadukkaat henkilöautot ja farmarit, jotka tarjoavat taloudelliset kyydit matkailijoille. Näyttävyyden haluun meiltä löytyy myös upeat urheilu- ja avoautot. Tilavat maasturit selviävät hankalammistakin reittivalinnoista ja tavaran kuljetukseen sopivat suuret pakettiautot. Koko vuokra-autovalikoimamme Le Ulisissa löydät verkkosivuiltamme ja asiakaspalvelumme auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan ajoneuvon!

 
 • Les Ulis/Villebon-sur-Yvette
  15 Avenue de la Baltique
  91140 Villebon-sur-Yvette

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:30
  la.09:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Les Ulis/Villebon-sur-Yvette

  Sixt Autonvuokraus
  15 Avenue de la Baltique
  91140 Villebon-sur-Yvette

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:30
  la.09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Les Ulisissa täydentyy lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Les Ulis tarjoaa aina hyvin varustellut ja uudet, keskimäärin kolme kuukautta vanhat vuokra-autot edulliseen hintaan. Autonvuokraustasi Les Ulisissa voit höystää mielesi mukaiseksi ja valita mieleisesi lisäpalvelut laajasta valikoimastamme. Jos matkustat useamman innokkaan kuskin kanssa, lisää ihmeessä varaukseen lisäkuljettaja ja jaa ajonautinto kaverin kanssa. Lastenistuimet ovat oiva lisä, jos matkassa on mukana pieniä lapsia. Mikäli haaveissa on tutustua Ranskaan monipuolisemmin, lisää varaukseen vapaat ajokilometrit ja ajele rauhassa haluamiisi kohteisiin kilometreistä välittämättä. Näiden lisäksi ajomatkoja helpottamaan voit lisätä kaveriksi GPS-navigaattorin, joka ohjaa sinut helpointa reittiä perille. Huomautamme ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli varmistuvat noutovaiheessa. Kysy asiakaspalvelustamme lisää, he auttavat mielellään myös lisäpalvelujen valitsemisen kanssa!

Nauti Les Ulisista Sixtin vuokra-auton kyydissä

Les Ulis on kaunis kaupunki Ranskassa, joka sijaitsee vain 25 km etäisyydellä Pariisista. Kaupungista löytyy ainutlaatuista arkkitehtuuria ja siellä onkin mukava vain kierrellä ympäriinsä ja ihastella maisemia. Vuokra-auton keula kannattaa suunnata esimerkiksi Saint-Jean de Beauregardin linnaan, josta löytyy mm. näyttävä puutarha. Bièvre-joen varrelle kannattaa suunnata nautiskelemaan idyllisestä tunnelmasta ja historian havinasta. Kaupungissa on useampi kaunis puisto ja varsinkin Parc de la Grande Maison -puistossa kannattaa paistatella päivää. Vuokra-autolla Les Ulisista suuntaat kätevästi myös vaikka päiväksi Pariisiin ihastelemaan tunnettuja nähtävyyksiä ja palaat illaksi takaisin Les Ulisiin. Sixt tekee matkastasi monipuolisen ja saat tutustua uuteen ympäristöön omien aikataulujesi puitteissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service