Autonvuokraus
Lesquin
Piilota
Ranska // Lesquin
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lesquin

Kun seuraava kohteesi työn tai lomailun merkeissä on Ranskan Lesquinissa, kannattaa ottaa suunta Sixt Autovuokraamo Lesquiniin, joka auttaa reissusi joustavasti alkuun! Tarjoamme käyttöösi laadukkaat ja uudet, keskimäärin kolme kuukautta vanhat merkkiautot aina kilpailukykyiseen hintaan ja meiltä löytyy sopiva ajoneuvo jokaiselle. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat koko seurueen turvallisesti kohteesta toiseen, kun taas tyylikkäät urheilu- ja avoautot tarjoavat näyttävät kyydit työtapaamisiin. Mikäli seurueellasi on tarvetta tilalle, kannattaa tutustua tilaviin maastureihimme, jotka selviävät hankalammistakin reittivalinnoista. Koko vuokra-autovalikoimamme löydät verkkosivuiltamme ja mobiilisovelluksestamme, sieltä voit myös kätevästi tehdä varauksen. Asiantunteva asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä, mikäli sinulla on kysyttävää koskien autonvuokrausta Lesquinissa!

 
 • Lille Lesquin Lentoasema
  Route de l'Aéroport
  59810 Lesquin

  ma. - pe.07:30 - 22:00
  la.08:00 - 15:00
  su.15:00 - 22:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lille Lesquin Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Route de l'Aéroport
  59810 Lesquin

  ma. - pe.07:30 - 22:00
  la.08:00 - 15:00
  su.15:00 - 22:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Kattavat lisäpalvelut täydentävät autonvuokrauksen Lesquinissa

Sixt Autovuokraamo Lesquin tarjoaa uudet ja laadukkaat merkkiautot aina valmiiksi hyvin varusteltuina, mutta halutessasi voit varaukseen lisätä käteviä lisäpalveluita. Suosittu lisä varaukseen on GPS-navigaattori, joka vapauttaa sinut kartturin hommista ja pääset nauttimaan Sixt-ajomukavuudesta entistä enemmän. Pienten lasten kanssa matkustaessa kannattaa lisätä lastenistuimet varaukseen, jotta myös perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Lisäkuljettajan lisääminen käy helposti ja onkin suositeltavaa, jos matkassa on mukana useampi innokas kuski. Lesquinin kaupungissa voit ajoneuvosi palauttaa sopimuksen mukaisesti toimipisteeseen vuorokauden ympäri, jotta pääset nauttimaan vuokra-autostasi loppuun asti täysillä. Ystävällisesti huomioithan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä emme voi etukäteen luvata.

Ranskan Lesquin ihastuttaa

Lesquin on viehättävä pieni kaupunki, joka sijaitsee vain noin 8 km päässä Lillestä. Lesquinin kaupungissa toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla, josta voit napata Sixtin vuokra-autosi mukaan ja aloittaa seikkailusi. Koko perheelle mieluisa kohde on Lillen eläintarha, jonne ajelet vikkelästi, sillä se sijaitsee 12 km päässä Lesquinista. Varsinkin joulun aikaan kannattaa suunnaksi ottaa 8 kilometrin päästä löytyvä Grande Place, jossa järjestetään joulumarkkinat. Mikäli haluat rentoutua ja viettää päivän luonnon helmassa, ota suunnaksi Parc du Héron -puisto ja nauti rentouttavasta ilmapiiristä. Lesquinista on helppo ajella myös Lilleen ja viettää siellä päivä tai useampi. Nappaa Sixtin vuokra-auto matkaasi ja koe Lesquin ja sen lähiseudut monipuolisesti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service