Auton vuokraus alueella Lesquin

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Lesquin

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Lille Lesquin Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Lesquin

Kattavat lisäpalvelut täydentävät autonvuokrauksen Lesquinissa

Kattavat lisäpalvelut täydentävät autonvuokrauksen Lesquinissa

Kun seuraava kohteesi työn tai lomailun merkeissä on Ranskan Lesquinissa, kannattaa ottaa suunta Sixt Autovuokraamo Lesquiniin, joka auttaa reissusi joustavasti alkuun! Tarjoamme käyttöösi laadukkaat ja uudet, keskimäärin kolme kuukautta vanhat merkkiautot aina kilpailukykyiseen hintaan ja meiltä löytyy sopiva ajoneuvo jokaiselle. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat koko seurueen turvallisesti kohteesta toiseen, kun taas tyylikkäät urheilu- ja avoautot tarjoavat näyttävät kyydit työtapaamisiin. Mikäli seurueellasi on tarvetta tilalle, kannattaa tutustua tilaviin maastureihimme, jotka selviävät hankalammistakin reittivalinnoista. Koko vuokra-autovalikoimamme löydät verkkosivuiltamme ja mobiilisovelluksestamme, sieltä voit myös kätevästi tehdä varauksen. Asiantunteva asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä, mikäli sinulla on kysyttävää koskien autonvuokrausta Lesquinissa! Sixt Autovuokraamo Lesquin tarjoaa uudet ja laadukkaat merkkiautot aina valmiiksi hyvin varusteltuina, mutta halutessasi voit varaukseen lisätä käteviä lisäpalveluita. Suosittu lisä varaukseen on GPS-navigaattori, joka vapauttaa sinut kartturin hommista ja pääset nauttimaan Sixt-ajomukavuudesta entistä enemmän. Pienten lasten kanssa matkustaessa kannattaa lisätä lastenistuimet varaukseen, jotta myös perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Lisäkuljettajan lisääminen käy helposti ja onkin suositeltavaa, jos matkassa on mukana useampi innokas kuski. Lesquinin kaupungissa voit ajoneuvosi palauttaa sopimuksen mukaisesti toimipisteeseen vuorokauden ympäri, jotta pääset nauttimaan vuokra-autostasi loppuun asti täysillä. Ystävällisesti huomioithan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä emme voi etukäteen luvata.
Ranskan Lesquin ihastuttaa

Ranskan Lesquin ihastuttaa

Lesquin on viehättävä pieni kaupunki, joka sijaitsee vain noin 8 km päässä Lillestä. Lesquinin kaupungissa toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla, josta voit napata Sixtin vuokra-autosi mukaan ja aloittaa seikkailusi. Koko perheelle mieluisa kohde on Lillen eläintarha, jonne ajelet vikkelästi, sillä se sijaitsee 12 km päässä Lesquinista. Varsinkin joulun aikaan kannattaa suunnaksi ottaa 8 kilometrin päästä löytyvä Grande Place, jossa järjestetään joulumarkkinat. Mikäli haluat rentoutua ja viettää päivän luonnon helmassa, ota suunnaksi Parc du Héron -puisto ja nauti rentouttavasta ilmapiiristä. Lesquinista on helppo ajella myös Lilleen ja viettää siellä päivä tai useampi. Nappaa Sixtin vuokra-auto matkaasi ja koe Lesquin ja sen lähiseudut monipuolisesti!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Lesquin
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Lesquin?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lesquin sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Lesquin.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Lesquin?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Lesquin. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 1119 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Lesquin
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Lesquin?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Lesquin?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Lesquin?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Lesquin

Näytä lisää