Autonvuokraus
Limoges
Piilota
Ranska // Limoges
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Limoges

Sixt Autovuokraamo Limoges toivottaa Ranskaan matkustavat työ- ja lomamatkalaiset lämpimästi tervetulleiksi! Meiltä löydät laadukkaat ja uudet merkkiautot aina kilpailukykyiseen hintaan ja asiantuntevan asiakaspalvelun kera. Matkustitpa yksin tai isomman porukan kanssa, kannattaa tutustua taloudellisiin henkilöautoihin ja farmareihin, jotka tarjoavat laadukkaat kyydit isommallekin porukalle. Seikkailijoille ja tilaa tarvitseville meiltä löytyvät myös tilavat maasturit, joilla pidemmätkin matkat taittuvat leppoisasti. Tutustu koko vuokra-autovalikoimaamme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto! Ystävällinen asiakaspalvelumme on myös valmiina auttamaan varauksen teossa viikon jokaisena päivänä, älä epäröi olla yhteydessä, mikäli sinulla herää kysyttävää koskien autonvuokrausta Limogesissa!

 
 • Limoges Rautatieasema
  8 Cours Gay Lussac
  87000 Limoges

  ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  ti. - la.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Limoges Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  8 Cours Gay Lussac
  87000 Limoges

  ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  ti. - la.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Lisäpalveluista lisää iloa varaukseen

Vuokra-automme Limogesissa ovat aina jo valmiiksi hyvin varusteltuja, kun vuokraat ne Sixt Autovuokraamosta. Halutessasi voit kuitenkin varaustasi muokata kattavilla lisäpalveluilla, jotta saat varauksesta juuri omanlaisesi. Jos haaveissa on tutustua Ranskaan mahdollisimman monipuolisesti, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit, jotta voit ajella kilometreistä huolehtimatta. Reittivalinnat helpottuvat ja ajomukavuus lisääntyy, kun käytössäsi on GPS-navigaattori, joka vapauttaa sinut kartturin hommista. Isommalle porukalle mukava vaihtoehto on lisäkuljettajan lisääminen varaukseen, jotta useampi pääsee kokemaan Sixt-ajonautinnon. Lasten kanssa matkustaessa lastenistuimet ovat tärkeä lisävaruste, jotta perheen pienimmätkin matkaavat turvallisesti. Huomautamme ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli varmistuvat noutovaiheessa. Jos maksat varauksen vasta noutaessa, teet muutokset ja mahdollisen peruutuksen varaukseesi maksutta. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksesi huoletta jo vaikka tänään!

Limogesin tiet odottavat sinua

Limoges sijaitsee Keski-Ranskassa ja se on kuuluisa posliiniteollisuudestaan. Posliiniin ja sen historiaan voit tutustua tarkemmin Limogesissa, sillä sieltä löytyy posliinimuseo. Kaupungissa on paljon erilaista viihdettä ja mukavia ravintoloita sekä kahviloita, joissa voit nautiskella ranskalaisesta elämäntyylistä. Yhtenä päivänä kannattaa käydä tutustumassa St Etiennen näyttävään katedraaliin. Lasten kanssa mukavan päivän voi viettää Park Zoo Reynou -eläintarhassa, josta löytyy jännittävää tekemistä koko perheelle. Eläintarhaan suuntaat kätevästi Sixtin vuokra-autolla noin 15 minuutissa. Kun käytössäsi on oma vuokra-auto Limogenissa, et ole riippuvainen julkisten kulkuneuvojen aikatauluista, vaan teet suunnitelmasi joustavasti ja koet enemmän reissusi aikana. Anna Sixtin tehdä matkastasi unohtumaton valitsemalla autonvuokraus Limogesissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service