Autonvuokraus
Lucciana
Piilota
Ranska // Lucciana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lucciana

Matkan määränpään ollessa Ranskan Lucciana ja suunnitelmissa autonvuokraus, Sixt Autovuokraamo on palveluksessasi. Luccianan kunnassa sijaitseva Sixt Autovuokraamon autonvuokrauspiste tarjoaa käyttöösi luotettavat ja laadukkaat menopelit, joilla taitat työmatkoilla pidemmätkin välimatkat tai joiden kyydittämänä nautit lomaillessasi alueen kauniista maisemista. Luccianan-toimipisteellämme valittavanasi on kattavassa vuokra-autojen valikoimassa kompaktin kokoiset henkilöautot, runsaasti säilytys- ja matkustustilaa tarjoavat farmarit ja haastavammatkin maastot hallitsevat maasturit. Ja mikäli haluat lisätä loma- tai työmatkaasi viimeisen silauksen, voit valita Luccianan-matkalle käyttöösi myös näyttävän avoauton tai urheiluauton. Valinta on sinun!

 
 • Corsica Bastia Lentoasema
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Corsica Bastia Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  ma. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin lisäpalveluilla viimeistelet varauksen tarpeisiisi sopivaksi

Kun alat tekemään varausta sivustollamme, muistathan ottaa huomioon, että Sixt voi taata matkallesi haluamasi vuokra-auton kategorian, mutta ajoneuvon tarkka merkki ja malli riippuvat ajankohtaisesta varaustilanteesta ja selviävät perillä kohteessa. Varausta tehdessä kannattaa suoda hetki aikaa myös tarjoamiemme lisäpalveluiden valinnalle. Varatessasi meiltä vuokra-auton Luccianassa, voit lisätä varaukseesi esimerkiksi vapaat ajokilometrit, joiden ansiosta vältyt tuijottamasta kilometrimittaria ja saat näin joustavuutta esimerkiksi suunnitelmien muuttamiseen vuokrauksen aikana. Lisätessäsi varaukseesi lisäkuljettajan, voitte vaihdella kuskin vuoroja mukana matkustavan henkilön kanssa. Kolariturva sekä lasi- ja rengasturva puolestaan tuovat mukanaan mielenrauhaa vieraan maan teillä kurvaillessa. GPS-navigaattori on sekin kannattava lisä varaukseen Luccianan ympäristöön tutustuessa. Kun lisäät varaukseesi itseäsi tai seuruettanne parhaimmin palvelevat lisäpalvelut, pääset istahtamaan vuokra-auton rattiin astetta huolettomammin mielin.

Lumoava Lucciana tutuksi vuokra-autosta käsin

Ranskalle kuuluva Korsikan saari Välimerellä kätkee sisälleen henkeäsalpaavan upeita maisemia. Tämä pätee myös Luccianan kunnassa, joka sijaitsee saaren koillisosassa. Luccianassa pääset nauttimaan kuvankauniista maisemista puhtoisesta merenrannasta lähtien aina jylhiin vuorimaisemiin. Luccianaa ja muita Korsikan paikkoja tutkit kätevimmin vuokra-autosta käsin, sillä pienen asukasluvun Korsikassa ei ole kovinkaan paljon julkista liikennettä. Vuokra-auto allasi hurautat pitkin rantaviivaa valiten seurueellesi mieluisimman paikan rantapäivän viettoon. Ja mikäli matkasuunnitelmiinne kuuluu nähtävyyksien ihastelua, vuokra-autolla pääsette ketterästi myös vaikkapa keskiaikaiselle Lucciana Cathedral -katedraalille, kauniille ja uskomattoman hyvin säilyneelle monumentille. Suunnitelkaa Luccianan-matkasta näköisenne ja luottakaa autonvuokrausasiat alan ammattilaisen, Sixt Autovuokraamon, käsiin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service