Autonvuokraus
Mantes-la-Jolie
Piilota
Ranska // Mantes-la-Jolie
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mantes-la-Jolie

Pohjois-Ranskan Mantes-la-Jolieen saavuttuasi autonvuokraus sujuu jouhevasti aivan kunnan keskustassa sijaitsevassa Sixt Autovuokraamon toimipisteessä. Koska tarjoamamme autokalusto on aina laadukas ja moderni, voit luottaa siihen, että myös täällä saat matkalle käyttöösi uudehkon vuokra-ajoneuvon kaikkein tunnetuimpien automerkkien valmistamana. Mantes-la-Jolien toimipisteellemme voit varata matkasi ajaksi käyttöösi sekä kätevän kokoiset henkilöautot että tarvittaessa myös tilavammat farmarit. Saatavilla on myös maastureita, jotka palvelevat etenkin vaihtelevampiin maastoihin suuntaavia matkalaisia. Pakettiauto on oiva ratkaisu suuremman säilytystilan tarpeeseen, kuten esimerkiksi urheiluvarusteille. Siirry helppokäyttöiseen varaustyökaluumme ja toteuta Mantes-la-Jolien matkasi autonvuokraus mitä kätevimmin Sixt Autovuokraamon sivustolla.

 
 • Mantes-la-Jolie
  20 Place du 8 Mai 1945
  78200 Mantes-la-Jolie

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:30
  la.08:30 - 12:00
   15:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Mantes-la-Jolie

  Sixt Autonvuokraus
  20 Place du 8 Mai 1945
  78200 Mantes-la-Jolie

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:30
  la.08:30 - 12:00
   15:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalveluista turvaa, joustavuutta ja mielenrauhaa matkallesi

Laita Pohjois-Ranskaan ja siellä Mantes-la-Jolieen suuntautuva loma- tai työmatkasi hyvälle alulle toteuttamalla autonvuokraus etukäteen netissä, Sixt Autovuokraamon helppokäyttöisillä sivuilla. Sen lisäksi, että saat kauttamme matkallesi käyttöön luotettavan menopelin, voit myös lisätä varaukseesi haluamasi kombon lisäpalveluja, jotka sopivat parhaiten juuri omaan matkasuunnitelmaasi. Mikäli haluat elää matkalla hetkessä ja nauttia vapaudesta, voit lisätä varaukseesi vapaat ajokilometrit sekä matkan jatkumisturvan. Kolariturva, lasi- ja rengasturva sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus puolestaan rauhoittavat takuulla mieltä vieraan maan teitä pitkin kurvaillessa. Kokoa näistä ja muista lisäpalveluista kokonaisuus palvelemaan matkaasi parhain päin. Pidäthän varausta tehdessäsi mielessäsi, että Sixt voi taata ainoastaan kategorian, johon haluamasi vuokra-auto kuuluu. Tarkka merkki ja malli selviävät matkakohteessa, ajankohtaisesta varaustilanteesta riippuen.

Mantes-la-Jolien maisemissa vuokra-auton kyyditsemänä

Mantes-la-Jolie on kunta Ranskassa, Pariisin luoteispuolella. Sen lisäksi, että täällä nautit pääkaupungin humua rauhallisemmasta ympäristöstä, matka Mantes-la-Joliesta Pariisin sykkivään keskustaan taittuu vuokra-auton kyydittämänä vaivaisessa tunnissa. Jos siis haluat suurkaupunkiin vaikkapa ostoksille, kurvaat sinne hyvin kohtuullisessa ajassa. Myös Mantes-la-Jolie itsessään tarjoaa kävijälleen näkemistä ja kokemista. Historialliset kirkot, monumentit ja rakennukset vievät mukanaan keskiajalle ja niitä kiertelet katselemassa kaikkein kätevimmin tietysti vuokra-auton kyydittämänä. Perheen pienimmillekin täällä riittää tekemistä, kuten esimerkiksi Aqua Sport -vesipuisto sekä trampoliinipuisto nimeltään Feel Jump Trampoline Park. Suunnittele unelmiesi matka Mantes-la-Jolien maisemiin ja sisällytä siihen kaikki paikat näppärästi tavoittava vuokra-auto!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service