Autonvuokraus
Montceau-les-Mines
Piilota
Ranska // Montceau-les-Mines
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Montceau-les-Mines

Autonvuokraus Montceau-les-Minesin Sixt-toimipisteestä tekee matkastasi sujuvampaa. Meillä on monipuolinen valikoima hyvin varusteltuja vuokra-autoja markkinoiden suosituilta autovalmistajilta, joustavat aukioloajat sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Montceau-les-Minesin Sixt Autovuokraamossamme valittavanasi on esimerkiksi turvallisia maastureita, taloudellisia henkilöautoja, käytännöllisiä farmareita ja tilavia minibusseja. Olitpa Ranskassa sitten kiireisellä työmatkalla tai rentouttavalla lomalla, Sixtiltä löydät varmasti mieleisesi vuokra-auton. Varauksen voit tehdä kätevästi verkkosivuillamme tai sovelluksellamme. Jos mielesi muuttuu myöhemmin, voit muuttaa tai peruuttaa varauksen veloituksetta. Valitse tällöin maksu noudettaessa. Sixtillä on myös laaja kattaus erilaisia lisäpalveluja, joilla teet vuokra-autosta juuri sinulle sopivan. Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Montceau-les-Minesissa!

 
 • Montceau-les-Mines
  9 Avenue des Alouettes
  71300 Montceau-les-Mines

  ma.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  ti. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:30
  la.08:00 - 12:00
   16:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Montceau-les-Mines

  Sixt Autonvuokraus
  9 Avenue des Alouettes
  71300 Montceau-les-Mines

  ma.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  ti. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:30
  la.08:00 - 12:00
   16:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Turvallisesti matkaan Sixtin vuokra-autolla

Saavu kokouspaikalle ajoissa luotettavalla henkilöautolla. Pakkaa piknikeväät farmarin takakonttiin ja vietä päivä järven rannalla perheen tai ystävien kanssa. Hyppää nelivetomaasturin kyytiin ja suuntaa luonnon helmaan. Varauksen yhteydessä voit räätälöidä vuokra-autosi erilaisilla lisäpalveluilla. Suo itsellesi mielenrauha ottamalla navigointilaite ja kolariturva. Tarjoamme myös matkan jatkumisturvan, joka kattaa esimerkiksi kadonneet avaimet ja polttoaineen loppumisen kesken matkaa. Lapset matkustavat mukavasti ja turvallisesti oikeankokoisessa lastenistuimessa. Tiesitkö, että Sixtillä myös alle 25-vuotiaat voivat vuokrata auton? Lisäksi voit jakaa ajamisen useamman kuljettajan kesken. Lisäpalveluillamme vuokra-autoilu Montceau-les-Minesissa on mielekkäämpää. Haluaisimme vielä muistuttaa, että varaus koskee vain valitsemaasi autokategoriaa. Emme valitettavasti voi taata tiettyä merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus Montceau-les-Minesissa kannattaa

Ranskan itäosissa sijaitseva Montceau-les-Mines on vanha kaivoskaupunki. Tutustu historiaan museoissa tai aja työpäivän päätteeksi Lac du Plessis -järvelle virkistäytymään. Jos olet kaupungissa lomamatkalla, saat enemmän irti lähtemällä keskustan ulkopuolelle. Burgundin alue on tunnettu viinitiloistaan, joihin pääset helpoiten tutustumaan vuokra-autolla. Ota ystävä kuskiksi ja maistele kuuluisia Pinot Noir ja Chardonnay -viinejä. Vastapainoksi voit vierailla valtavassa Parc Naturel Régional du Morvanin luonnonpuistossa, joka on aktiivilomailijan paratiisi. Lähde kajakkiretkelle tai vaellukselle, koe vauhdin hurma maastopyöräillen tai heittäydy koskenlaskun pyörteisiin. Ajomatka puiston reuna-alueille kestää 30-45 minuuttia, puiston keskiosiin matka kestää noin 1,5 tuntia. Vuokraa auto Sixtiltä ja ota ilo irti matkastasi Montceau-les Minesissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service