Autonvuokraus
Nancy
Piilota
Ranska // Nancy
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nancy

Kun matkustat Koillis-Ranskan kuvankauniiseen Nancyn kaupunkiin, ota suunnaksi Sixt Autonvuokraamo. Meiltä saat käyttöösi laadukkaan ja turvallisen vuokra-auton, jonka kyydissä voit tutustua vapaasti kaupungin nähtävyyksien lisäksi naapurikyliin ja kansallispuistoihin. Vuokra-autokalustostamme löydät viimeisimpiä malleja suosituilta automerkeiltä, ja kattavien lisäpalvelujen avulla voit muokata vuokra-autoa tarpeidesi mukaan. Tee työmatkastasi stressittömämpi ottamalla käyttöösi luotettava henkilöauto. Matkusta kiireettömästi perheen kanssa farmariauton kyydissä. Vie rakastettusi romanttiselle ajelulle tyylikkäällä vuokra-autolla. Kun valitset maksun paikan päällä, voit vielä tehdä muutoksia varaukseesi tai tarvittaessa myös perua sen. Autonvuokraus Nancyssa on helppoa, kun käännyt Sixtin puoleen. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun juuri sinulle!

 
 • Nancy Rautatieasema
  19 rue de Serre
  54000 Nancy

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:30
   13:30 - 16:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Nancy Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  19 rue de Serre
  54000 Nancy

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:30
   13:30 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Räätälöi varauksesi Sixtin lisäpalveluilla

Verkkosivuillamme näet saatavilla olevat Nancyn Sixt Autovuokraamossa saatavilla olevat autokategoriat. Valitettavasti emme voi luvata tiettyä mallia, ainoastaan haluamasi autoluokan. Houkutteleeko sinua Ranskan maantiet ja premium-luokan citymaasturi? Etsitkö näppärää henkilöautoa kiireiselle liikematkalle? Mitä jos kutsuisit ystävät koolle, pakkaisit piknik-eväät farmariautoon ja viettäisit rentouttavan päivän naapurikaupungissa tai luonnon helmassa? Löydettyäsi sopivan vuokra-auton, täydennä varaustasi lisäpalveluilla. GPS-navigaattorilla et eksy matkalla ja lastenistuin turvaa perheen pienimmät. Matkan jatkumisturva kattaa itseaiheutetut kulut, kuten kadonneet autonavaimet ja kesken matkaa tyhjentyneen tankin. Jos halukkaita ajajia on useampi, voit valita yhden tai useamman lisäkuljettajan. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Nancyssa ja matkasi sujuu mukavammin!

Historian havinaa ja luonnonmaisemia Nancyssa vuokra-autolla

Nancy tunnetaan upeasta arkkitehtuuristaan. Kuuluisa Place Stanislas kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Kun olet kierrellyt historiallisen vanhan kaupungin kadut ja nähtävyydet, hyppää vuokra-auton kyytiin ja suuntaa kaupungin ulkopuolelle. Nancy sijaitsee Grand Estin alueella lähellä Saksan, Belgian ja Sveitsin rajaa, mikä on tuonut paljon vaikutteita alueen ruoka- ja juomakulttuuriin. Seuraile Moselle-jokea pohjoiseen kohti Metzin kaupunkia pysähdellen viehättävissä pikkukylissä viinejä ja alueen erikoisuuksia maistellen. Matkaa kertyy noin 60 kilometriä. Kaupunkia ympäröivissä luonnonpuistoissa vietät päivän jos toisenkin. Lähde vaeltamaan tai pyöräilemään, vieraile keskiaikaisissa linnoissa, syö lounas viinitilalla tai pakkaa eväät mukaan ja nauti ne järven rannalla. Sixtin vuokra-autolla matkustat juuri niin kuin itse haluat!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service