Autonvuokraus
Nimes
Piilota
Ranska // Nimes
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nimes

Jos seuraava työ- tai lomamatkasi suuntautuu Ranskan Nimesiin, kannattaa matka aloittaa sujuvasti Sixt Autovuokraamo Nimesin kautta. Tarjoamme laajan ja laadukkaan merkkiautojen valikoiman aina kilpailukykyiseen hintaan ja asiantuntevan asiakaspalvelun kera. Taloudellisilla henkilöautoilla ja farmareilla matkustat turvallisesti työtapaamisiin. Näyttävyyden haluun meiltä löytyvät upeat urheilu- ja avoautot, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Tilavat maasturit taas kuljettavat isommankin porukan matkatavaroineen kohteesta toiseen. Tutustu koko vuokra-autovalikoimaamme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme ja valitse suosikkisi! Nimesistä vuokraat ajoneuvosi helposti suoraan lentokentällä tai rautatieasemalla sijaitsevista toimipisteistämme. Sixtin asiakaspalvelu auttaa mielellään myös viikon jokaisena päivänä, mikäli sinulla herää kysyttävää koskien autonvuokrausta Nimesissä!

 
 • NImes-Garons Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Nimes-Alès-Camargue-Cévennes
  30800 Saint Gilles

  ma.13:00 - 14:00
  ke.12:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Nimes Rautatieasema SNCF

  Sixt Autonvuokraus
  Allée Boissy d'Anglas
  30900 Nimes

  ma. - la.09:00 - 17:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Nauti lomastasi laadukkaalla Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Nimes tarjoaa hyvin varustellut ja uudet, keskimäärin kolme kuukautta vanhat vuokra-autot käyttöösi aina edullisesti. Varaustasi voit muokata oman makusi mukaiseksi kattavilla lisäpalveluillamme. Jos haluat tutustua Ranskaan laajemmin, kannattaa ottaa käyttöön vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori, jonka avulla voit keskittyä ajomukavuuteen ja saapua kohteeseen vaivattomasti. Pienten lasten kanssa matkustaville oiva lisä on turvalliset lastenistuimet, jotta koko perhe matkustaa turvallisesti. Isomman porukan kanssa matkustaessa voi useammalle kuskille tulla tarvetta ja tämän takia voitkin lisätä varaukseen lisäkuljettajan ja jakaa ajokilometrit kaverin kanssa. Nimesin-toimipisteisiin voit myös palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri sopimuksen mukaisesti, jotta pääset nauttimaan vuokrauksesta loppuun asti täysillä. Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta emme voi etukäteen luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit huoletta varata seuraavan vuokra-autosi jo saman tien!

Nimesin tiet kutsuvat Sixt-vuokra-autoilijaa

Viehättävä Nimesin kaupunki sijaitsee Etelä-Ranskan Provence-Alpit-Rivieran alueella eli sieltä löytyy monenlaista tehtävää ja nähtävää niin lomalaisille, kiireisille työmatkalaisille kuin paikallisillekin. Sixtin vuokra-auto mahdollistaa alueeseen tutustumisen laajemmin ja omien aikataulujen puitteissa, saat siis reissustasi varmasti enemmän irti. Käy tutustumassa Nimesin vanhaan kaupunkiin, jossa pääset aistimaan keskiajan tunnelmaa mutkikkailla kaduilla ja sieltä löytyy myös näyttävä areena. Nimesin lentokenttä sijaitsee vain noin 13 km päässä kaupungin keskustasta ja tämänkin matkan taitat helposti vuokra-autolla. Suuntaa ajoneuvosi keula kohti Maison Carréeta, joka on erinomaisesti säilynyt roomalaisajan temppeli ja yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Nauti Nimesista täysillä ja monipuolisesti ja anna Sixtin tehdä matkastasi ikimuistoinen valitsemalla autonvuokraus Nimesissä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service