Autonvuokraus
Orleans Fleury les Aubrais
Piilota
Ranska // Orleans // Orleans Fleury les Aubrais
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Orléans/Fleury-les-Aubrais: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais FR +33-238730100
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: OREC01
Aukioloajat
ma.07:00 - 19:00
ti. - la.08:00 - 19:00
 
 24 h palautus

Valitse autonvuokraukseen Orléans/Fleury-les-Aubrais'n Sixt

Kun etsit luotettavaa vuokra-autoa matkallesi Ranskassa, ota suunnaksi Sixt Autovuokraamo Orléans/Fleury-les-Aubrais. Toimipiste palvelee sinua Fleury-les-Aubrais'n kunnassa, Orléansin pohjoispuolella. Löydät toimipisteen läheltä Fleury-les-Aubrais'n rautatieasemaa, mistä vuokra-autoa on helppo tulla noutamaan. Vuokra-autolla Orléans/Fleury-les-Aubrais'n Sixt-toimipisteeltä pääsee sujuvasti lähtemään sekä Orléansin keskustaa kohti että jatkamaan matkaa muualle Ranskaan, sillä toimipiste sijaitsee kätevästi D2020-tien varrella. Vilkkaana teollisuus- ja kauppakaupunkina tunnettuun Orléansiin saapuville työmatkalaisille vuokra-auto tarjoaa nopean ja kätevän tavan liikkua tapaamisesta toiseen päivän aikana ja siirtyä hotellille työpäivän päätteeksi. Lomamatkailijoille vuokra-auto taas tarjoaa mahdollisuuden tutustua Jeanne d'Arcin kaupungin rikkaaseen historiaan ja upeisiin maisemiin joustavasti. Vuokra-autolla liikkuessasi matkaasi eivät ohjaa julkisen liikenteen reitit ja aikataulut, vaan suunnittelet päiväsi omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Vuokra-auto tuo joustavuutta myös pidempien matkojen suunnitteluun, kun voit pysähtyä mielenkiintoisissa kohteissa matkalla päämäärääsi.

Lisäpalvelut tuovat mukavuutta matkustamiseen

Kun valitset autonvuokraukseen Orléans/Fleury-les-Aubrais'n Sixtin, pääset nauttimaan sinun ja matkaseurasi henkilökohtaisiin tarpeisiin muokatun vuokra-auton tuomasta matkustusmukavuudesta ja matkustamisen helppoudesta. Varauksen yhteydessä voit nimittäin lisätä vuokra-autoosi lisäpalveluja ja -ominaisuuksia, jotka tekevät vuokra-autolla matkustamisesta mahdollisimman huoletonta. Jos matkustat pienten lasten kanssa, löydät valikoimastamme sekä lastenistuimet ja korokeistuimet että vauvojen turvakaukalot. Jos taas haluat välttää kartanlukemisen aiheuttaman stressin tuntemattomassa kaupungissa liikuessasi, GPS-navigaattori on sinun valintasi. Useamman ajokortillisen ollessa matkassa voit helpottaa matkantekoa myös lisäämällä varaukseen lisäkuljettajan, jolloin yhden henkilön ei tarvitse kantaa ajovastuuta koko matkaa. Lisäpalveluvalikoimastamme löydät lisäksi kattavat vakuutukset, joilla voit tuoda matkallesi lisäturvaa. Voit lisätä varaukseesi esimerkiksi kolariturvan, matkan jatkumisturvan ja lasi- ja rengasturvan. Tarkat tiedot vakuutusten sisällöistä ja muista lisäpalveluistamme löydät varauksen yhteydessä. Otathan varausta tehdessäsi huomioon myös sen, että varaus koskee vain tiettyä autoluokkaa, emmekä voi taata käyttöösi ajoneuvoa tietyltä automerkiltä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.07:00 - 19:00
ti. - la.08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Orleans Fleury les Aubrais OREC01 61, Rue André Dessaux 45400 Fleury-les-Aubrais 47.928932, 1.897231 +33-238730100

Sixt-toimipiste Orleans Fleury les Aubrais OREC01

61, Rue André Dessaux
45400 Fleury-les-Aubrais
 
Puhelinnro +33-238730100

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service