Auton vuokraus toimipisteestä Orleans Fleury les Aubrais

 

Suosituin kohteessa Orleans Fleury les Aubrais

* Hinnat on laskettu 02.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Orleans Fleury les Aubrais alkaen 09.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Orleans Fleury les Aubrais

Osoite

61, Rue André Dessaux, 45400 Fleury-les-Aubrais, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
07:00 - 19:00
Ti - La
08:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Orleans Fleury les Aubrais

Valitse autonvuokraukseen Orléans/Fleury-les-Aubrais'n Sixt

Valitse autonvuokraukseen Orléans/Fleury-les-Aubrais'n Sixt

Kun etsit luotettavaa vuokra-autoa matkallesi Ranskassa, ota suunnaksi Sixt Autovuokraamo Orléans/Fleury-les-Aubrais. Toimipiste palvelee sinua Fleury-les-Aubrais'n kunnassa, Orléansin pohjoispuolella. Löydät toimipisteen läheltä Fleury-les-Aubrais'n rautatieasemaa, mistä vuokra-autoa on helppo tulla noutamaan. Vuokra-autolla Orléans/Fleury-les-Aubrais'n Sixt-toimipisteeltä pääsee sujuvasti lähtemään sekä Orléansin keskustaa kohti että jatkamaan matkaa muualle Ranskaan, sillä toimipiste sijaitsee kätevästi D2020-tien varrella. Vilkkaana teollisuus- ja kauppakaupunkina tunnettuun Orléansiin saapuville työmatkalaisille vuokra-auto tarjoaa nopean ja kätevän tavan liikkua tapaamisesta toiseen päivän aikana ja siirtyä hotellille työpäivän päätteeksi. Lomamatkailijoille vuokra-auto taas tarjoaa mahdollisuuden tutustua Jeanne d'Arcin kaupungin rikkaaseen historiaan ja upeisiin maisemiin joustavasti. Vuokra-autolla liikkuessasi matkaasi eivät ohjaa julkisen liikenteen reitit ja aikataulut, vaan suunnittelet päiväsi omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Vuokra-auto tuo joustavuutta myös pidempien matkojen suunnitteluun, kun voit pysähtyä mielenkiintoisissa kohteissa matkalla päämäärääsi.
Lisäpalvelut tuovat mukavuutta matkustamiseen

Lisäpalvelut tuovat mukavuutta matkustamiseen

Kun valitset autonvuokraukseen Orléans/Fleury-les-Aubrais'n Sixtin, pääset nauttimaan sinun ja matkaseurasi henkilökohtaisiin tarpeisiin muokatun vuokra-auton tuomasta matkustusmukavuudesta ja matkustamisen helppoudesta. Varauksen yhteydessä voit nimittäin lisätä vuokra-autoosi lisäpalveluja ja -ominaisuuksia, jotka tekevät vuokra-autolla matkustamisesta mahdollisimman huoletonta. Jos matkustat pienten lasten kanssa, löydät valikoimastamme sekä lastenistuimet ja korokeistuimet että vauvojen turvakaukalot. Jos taas haluat välttää kartanlukemisen aiheuttaman stressin tuntemattomassa kaupungissa liikuessasi, GPS-navigaattori on sinun valintasi. Useamman ajokortillisen ollessa matkassa voit helpottaa matkantekoa myös lisäämällä varaukseen lisäkuljettajan, jolloin yhden henkilön ei tarvitse kantaa ajovastuuta koko matkaa. Lisäpalveluvalikoimastamme löydät lisäksi kattavat vakuutukset, joilla voit tuoda matkallesi lisäturvaa. Voit lisätä varaukseesi esimerkiksi kolariturvan, matkan jatkumisturvan ja lasi- ja rengasturvan. Tarkat tiedot vakuutusten sisällöistä ja muista lisäpalveluistamme löydät varauksen yhteydessä. Otathan varausta tehdessäsi huomioon myös sen, että varaus koskee vain tiettyä autoluokkaa, emmekä voi taata käyttöösi ajoneuvoa tietyltä automerkiltä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Orleans Fleury les Aubrais

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Orleans Fleury les Aubrais?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Orleans Fleury les Aubrais sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Orleans Fleury les Aubrais.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Orleans Fleury les Aubrais?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 396 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW X3M40
BMW X3M40
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
BMW M5
BMW M5

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Orleans Fleury les Aubrais

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Orleans Fleury les Aubrais?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Orleans Fleury les Aubrais?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Orleans Fleury les Aubrais

Näytä lisää