Autonvuokraus
Orly
Piilota
Ranska // Orly
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Orly

Sixt Autovuokraamo Orly toivottaa työ- ja lomamatkalaiset lämpimästi tervetulleiksi Ranskaan! Tarjoamme laajan ja uuden merkkiautojen valikoiman käyttöösi edullisesti, sieltä löytyy sopiva vuokra-ajoneuvo jokaiselle. Taloudelliset kyydit pääset kokemaan suosituilla henkilöautoilla ja farmareilla. Näyttävät urheilu- ja avoautot tarjoavat tyylikkäätkyydit vaikka työtapaamisesta toiseen ja tilavilla maastureilla matkustaa isompikin porukka matkatavaroineen vaivattomasti. Koko vuokra-autovalikoimamme on nähtävillä ajantasaisin tiedoin verkkosivuiltamme ja mobiilisovelluksestamme, josta myös varauksen tekeminen onnistuu helposti. Asiantuntevaa apua tarjoava asiakaspalvelumme on tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, mikäli haluat lisätietoja koskien autonvuokrausta Orlyssa.

 
 • Pariisi Orly Lentokenttä

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroport Orly-2
  94390 Orly

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Nauti matkastasi enemmän Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Orly tarjoaa laadukkaat merkkiautot aina kilpailukykyiseen hintaan ja hyvin varusteltuina. Varaustasi voit muokata kätevillä lisäpalveluilla, jotka tekevät varauksestasi juuri sinulle sopivan. Tutustu kohteeseen monipuolisesti ja lisää varaukseen vapaat ajokilometrit ja GPS-navigaattori, joka neuvoo sinut perille nopeasti. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, voit lisätä lisäkuljettajan varaukseen ja jakaa ajokilometrit kaverin kanssa. Halutessasi voit valita ajoneuvon dieselmoottorilla, tutustu tarkemmin vaihtoehtoihimme ja löydä sinulle sopiva vaihtoehto. Nimesin Sixt-toimipisteeseen voit palauttaa ajoneuvosi etukäteen sovitun mukaisesti vuorokauden ympäri. Toimipisteemme tässä kohteessa sijaitsee tuttuun tapaan keskeisellä, helposti saavutettavalla paikalla. Huomautamme ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli selviävät noutovaiheessa.

Vietä ikimuistoinen matka Orlyssa

Orly sijaitsee vain 20 kilometrin päässä Pariisista ja Orlysta löytyy lentoasema vain neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Liikenneyhteydet ovat siis mitä parhaimmat. Vietä leppoisa päivä Parc de Sceaux -puistossa, josta löytyy myös näyttävä puutarha ja upea Sceauxin linna. Tänne ajelet vikkelästi, koska kohde sijaitsee vain 11 km päässä Orlyn keskustasta. Orlya sivuaa Seine, jonka varrelta löytyy viehättäviä ravintoloita ja kahviloita, joissa voit aistia ranskalaista tunnelmaa. Mikäli matkustat pienten lasten kanssa, suuntaa Gulli Park Thiais -huvipuistoon, jossa lapset viihtyvät varmasti, sillä siellä riittää tekemistä myös koko perheelle! Halutessasi voit tehdä päiväretken kätevästi Pariisiin katsomaan Eiffel-tornia ja Riemukaarta, kun käytössäsi on oma vuokra-auto. Nauti matkasta omien aikataulujen puitteissa ja vuokraa autosi turvallisesti Sixtiltä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service