Auton vuokraus alueella Perpignan

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Perpignan

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Perpignan-Rivesaltes Lentoas. alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Perpignan

Sixt Perpignan tarjoaa käyttöösi kattavat lisäpalvelut

Sixt Perpignan tarjoaa käyttöösi kattavat lisäpalvelut

Autonvuokraus Perpignanista tarjoaa sinulle ja matkakumppanillesi oivallisen keinon saada entistäkin enemmän irti matkastasi Perpignaniin. Sixt Autovuokraamomme Perpignanissa sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä, joten autonvuokrauksen aloittaminen on helppoa jo heti kaupunkiin saavuttuanne. Halutessasi voit suorittaa vuokra-auton varaamisen lisäpalveluiden hankkimisineen jo etukäteen, minkä ansiosta säästät entistäkin enemmän aikaa nähtävyyksien katseluun ja muuhun mukavaan tekemiseen. Olitpa sitten liikkeellä itseksesi, perheen tai puolison kanssa tai työporukan kesken, Sixtin ilmastoidussa ja laadukkaassa vuokra-autossa matka taittuu mukavasti. Työmatkat ja kaupunkiajot ovat nautinto näppärän sedanin tai hulppean luksusauton siivittämänä, kun taas perheen kanssa matkustavalle viihtyisät farmariautot tarjoavat leppoisia kilometrejä pidemmillekin retkille. Tasaisen varmalla maasturilla puolestaan voit suunnata löytöretkille lähialueen kiehtovimpien luontoelämysten äärelle.Autonvuokraus Perpignanin kaupungista on mainio valinta niin omatoimiretkeilijälle kuin työmatkalaisellekin. Sixtin toimipisteemme Perpignanissa tarjoavat kattavan vuokra-ajoneuvojen valikoiman, ja henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua ja tekemään matkastasi onnistuneen. Vuokra-automme Perpignanissa ovat räätälöitävissä mieleiseksesi monipuolisten lisävarusteiden avulla. Onko suunnitelmissasi tutustua Etelä-Ranskaan pidemmän road tripin merkeissä? Rajoittamattomien kilometrien avulla sinun on helppo keskittyä ajamisen riemuun ilman ajetuista kilometrimääristä huolehtimista. Mikäli toiveissasi on istua välillä matkustajan paikalle ja antaa matkaseurasi hoitaa ajamisen, voit nimetä jo ennalta matkallesi ylimääräisen lisäkuljettajan. Kaikki saatavilla olevat lisäpalvelut Perpignanin toimipisteiltämme näet varauksesi yhteydessä. Huomioithan, että lopullinen vuokra-autosi voi poiketa varauspalvelun esimerkkiajoneuvosta, sillä Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvokategorian, ei yksittäistä automerkkiä tai -mallia.
Perpignan on mielenkiintoinen ikkuna Etelä-Ranskan historiaan

Perpignan on mielenkiintoinen ikkuna Etelä-Ranskan historiaan

Eteläisessä Ranskassa sijaitseva Perpignan on valloittava matkakohde, jossa pääset aistimaan aitoa ranskalaista tunnelmaa ja nauttimaan monipuolisista maisemista. Vuokra-auto Perpignanissa mahdollistaa mielenkiintoiset retket myös kaupungin ulkopuolelle. Halutessasi voit suunnistaa vaikkapa ihastelemaan Välimerta jollekin Perpignanin lähialueen hiekkarannoista tai pakata retkivarusteet mukaan ja matkustaa päivävaellukselle Pyreneihin kuuluvan Canigou-vuoren upeisiin maisemiin. Katalaanien ruokakulttuuriin nojaava paikallinen keittiö ja alueen lukuisat viinitilat puolestaan houkuttelevat makumatkalle lähiseudun pikkukyliin ja kätkettyjen kulinarististen helmien äärelle. Sixt Autovuokraamomme Perpignanissa toivottavat sinut tervetulleeksi nauttimaan vieraanvaraisuudesta kauniissa Etelä-Ranskassa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Perpignan
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Perpignan?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Perpignan sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Perpignan.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Perpignan?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Perpignan. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 1089 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Perpignan
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Perpignan?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Perpignan?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Perpignan?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Perpignan

Näytä lisää