Autonvuokraus
Pierrelaye
Piilota
Ranska // Pierrelaye
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pierrelaye

Sixt Autovuokraamo Pierrelayessa on mainio aloituspisteesi matkallasi Pohjois-Ranskaan. Autonvuokraus Pierrelayesta on vaivaton ja miellyttävä vaihtoehto, halusitpa sitten viettää aikaasi Pierrelayen alueella tai matkustaa vaikkapa Pariisiin liikematkaa tai huviretkeä varten. Valitsemalla tarpeisiisi sopivan kulkuneuvon laajasta vuokra-autokalustostamme voit matkustaa haluamiisi kohteisiin huoletta ja yksilöllisten aikataulujesi mukaan. Mukavalla henkilöautolla taitat sukkelasti ajokilometrit yksin tai kaksin, maasturi tai farmariauto puolestaan kuljettaa määränpäähän isommatkin seurueet ja perheet. Oletko kenties muuttamassa alueelle tai tarvitset muuten vain tavaratilaa irtaimiston kuljetukseen? Sixt Pierrelayesta löydät käyttöösi myös laadukkaiden pakettiautojen valikoiman.

 
 • Pierrelaye

  Sixt Autonvuokraus
  110 Avenue de General Leclerc
  95480 Pierrelaye

  ma. - la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Sixt Pierrelayesta aloittaa matkasi mukavasti

Autonvuokraus Pierrelayen Sixt-toimipisteeltä tapahtuu joustavasti, ja halutessasi voit varata haluamasi vuokra-auton Pierrelayesta jo kotisohvalta käsin hyvissä ajoin ennen matkasi alkua. Jotta autonvuokrauksesi olisi viimeistelty ja yksilöllisiin tarpeisiisi sopiva kokemus, tarjoamistamme lisäpalveluista voit valita sinulle sopivimmat varusteet valinnaisia lisäturvia ja -vakuutuksia unohtamatta. Lasten kanssa matkustaville Sixt Pierrelaye tarjoaa lisävarusteina sertifioidut ja turvalliset lastenistuimet, joiden valikoima ulottuu aina vauvojen turvakaukaloista vahvistettuihin lastenistuimiin sekä isommille lapsille tarkoitettuihin korokeistuimiin. Keliolosuhteetkaan eivät ole autonvuokrauksesi esteenä, sillä Pierrelayen Autovuokraamostamme voit lisätä varaukseesi myös talvipaketin talvirenkaineen ja valinnaisine tavaratelineineen. Olethan tietoinen varatessasi, että lopullinen vuokra-autosi voi poiketa malliltaan ja merkiltään esimerkkikuvasta, sillä Sixt takaa käyttöösi ainoastaan toivomasi ajoneuvokategorian, ei yksittäistä automallia. Ystävällinen Sixt-henkilökuntamme Pierrelayessa vastaa tarvittaessa mielellään autonvuokraukseesi liittyviin kysymyksiin.

Pierrelayen alueella riittää monipuolista koettavaa

Ranskan pohjoisosassa sijaitseva Pierrelaye lähialueineen tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa niin Ranskaan tutustuvalle kuin kokeneellekin matkailijalle, ja Sixtin vuokra-autolla saavutat näppärästi sekä kaupunkikohteet että luontoelämykset. Pierrelaye on rauhallinen tukikohta myös Pariisiin suuntaavalle työmatkalaiselle, sillä Ranskan vilkas pääkaupunki sijaitsee vain noin kolmenkymmenen kilometrin ajomatkan päässä. Luontoelämyksiä janoavalle matkailijalle oivallinen vaihtoehto on suunnata vuokra-autolla päiväretkelle Pierrelayen lähistöllä sijaitsevaan Vexin Francais -luonnonpuistoon, jossa voi ihastella perinteisiä ranskalaisia maisemia aina vehreistä metsiköistä idyllisiin niitty- ja peltoaukeisiin. Myös kaunis Versailles on helposti saavutettavissa vuokra-auton avulla, sillä matka-aikaa Pierrelayesta kertyy ainoastaan alle tunnin verran.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service