Autonvuokraus
Poitiers-Biard Lentoasema
Piilota
Ranska // Poitiers // Poitiers-Biard Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Poitiers-Biard Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rue du Sous-Lieutenant Collard
  86580 Poitiers-Biard FR +33-579650027
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PIS
Aukioloajat
ma.09:30 - 17:00
ti.09:30 - 13:00
ke. - to.15:30 - 19:00
pe.13:00 - 19:00
 
 24 h palautus

Autonvuokraus Poitiers Biardin lentoasemalta onnistuu Sixtiltä

Pitkällä kokemuksella palveleva Sixt Autovuokraamo Poitiers Biardin lentoaseman välittömässä läheisyydessä tarjoaa luotettavaa palvelua, kattavan vuokra-autokaluston ja lukuisia erilaisia lisävakuuksia ja -palveluita, joita voit halutessasi hyödyntää varautuaksesi yllättäviin tilanteisiin matkallasi. Jotta asiointisi kanssamme sujuisi mahdollisimman joustavasti olemme myös tehneet vuokra-ajoneuvojen palautuksen mahdolliseksi ympäri vuorokauden, siis myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Toimipisteestämme saatavilla oleva vuokra-autovalikoimamme kattaa monipuolisen valikoiman erilaisia luotettavia ja taloudellisia henkilöautoja ja tilavampia farmareita, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kaupunkiajoon, sekä maastoajossa loistavia maastureita ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa juuri sinulle parhaiten soveltuvan vuokra-ajoneuvon valinnassa.

Hoida autonvuokraus Poitiers Biardin lentoasemalta joustavasti

Jos epäilet kaipaavasi matkallasi käyttöösi autoa, kannattaa sinun hoitaa autonvuokraus Poitiers Biardin lentoasemalta (PIS), sillä kyseessä on ainoa kaupungin toimipisteemme. Vuokrauksen voit hoitaa joustavasti joko etukäteen verkkosivuillamme olevan varauspalvelun kautta, näppärällä mobiilisovelluksellamme tai vaikkapa soittamalla meille, tai tietysti myös vierailemalla toimipisteessämme. Suosittelemme kuitenkin, että teet varauksen jo valmiiksi, jotta saat varmasti käyttöösi haluamasi ajoneuvon. Muistathan kuitenkin, että tapanamme on taata käyttöösi haluamaasi ajoneuvokategoriaan kuuluva vuokra-auto, eikä tiettyä automallia tai -merkkiä. Hankkimalla vuokra-auton Poitiers Biardin lentoasemalta voit huristaa sillä vain parissa minuutissa noin kahden ja puolen kilometrin päässä sijaitsevaan Poitiersiin ja aloittaa lomasi vaivattomasti.

Koe suuria elämyksiä vuokra-autolla

Ranskan länsiosassa sijaitseva Viennen alueen pääkaupunki Poitiers on pitkän historian omaava kaupunki, joka nykyisin tunnetaan muun muassa viinin kauppakeskuksena. Ihastuttava kaupunki tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa ja eräs sen ehdoton elämys on sen hurmaava vanhakaupunki. Vanhassakaupungissa sijaitsee lukuisia merkittäviä rakennuksia ja siellä vierailevan kannattaa vähintään käydä tutustumassa Saint Jeanin 600-luvulta peräisin olevaan kastekirkkoon, 1300-luvulla rakennettuun mahtipontiseen oikeuspalatsiin sekä 1100-luvulla rakennettuun Notre Dame la Granden upeaan kirkkoon. Myös kaupungin vuonna 1431 perustettu yliopisto on näkemisen arvoinen. Vuokra-autolla matka taittuu kätevästi myös Grottes de la Noréen kiehtoville luolille tai vaikkapa seikkailulle Fun Forest Parcour Aventureen, missä vierailusta nauttii taatusti koko perhe. Lisäksi esimerkiksi kaunis Sainte Theresen ja Sainte Jeanne d'Arc des Rocsin kirkko sijaitsee kaupungista helpon ajomatkan päässä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.09:30 - 17:00
ti.09:30 - 13:00
ke. - to.15:30 - 19:00
pe.13:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Poitiers-Biard Lentoasema PIS Rue du Sous-Lieutenant Collard 86580 Poitiers-Biard 46.585936, 0.311320 +33-579650027

Sixt-toimipiste Poitiers-Biard Lentoasema PIS

Rue du Sous-Lieutenant Collard
86580 Poitiers-Biard
 
Puhelinnro +33-579650027

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service