Autonvuokraus
Reims
Piilota
Ranska // Reims
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Reims

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Reimsissa on mainio lisä matkasuunnitelmiisi, kun tarpeissa on laadukas vuokra-auto matkakohteen tutkimiseen. Reimsissa meiltä löytyy kaksi eri toimipistettä, joihin voit varata työ- tai lomamatkallesi kätevän kokoisen henkilöauton sujuvaan sukkulointiin kaupungin keskustassa. Valittavanasi on myös farmari, mikäli tarvitset enemmän väljyyttä matkustajille ja säilytystilaa matkatavaroille. Reimsin-toimipisteillämme tarjolla olevat maasturit puolestaan taittavat maaston kuin maaston vaivatta. Vai viehättääkö sinua kenties ajatus luksusautolla ajamisesta pitkin Ranskan maanteitä? Siihen tarpeeseen vastaavat erinomaisesti autovalikoimamme upeat avoautot ja urheiluautot, jotka saavat päät kääntymään. Olipa valintasi mikä tahansa edellisistä ajoneuvotyypeistä, toteuta autonvuokraus varaamalla menopeli Reimsin Sixt Autovuokraamoon, ja haluamaasi kategoriaan kuuluva vuokra-auto odottaa sinua määränpäässä saapuessasi.

 
 • Reims Champagne-Ardenne TGV
  Gare TGV Champagne-Ardenne
  51430 Bezannes

  ma.08:30 - 19:00
  ti. - pe.07:00 - 19:00
  la.07:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Reims Rautatieasema
  8 Rue André Pingat
  51100 Reims

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Reims Champagne-Ardenne TGV

  Sixt Autonvuokraus
  Gare TGV Champagne-Ardenne
  51430 Bezannes

  ma.08:30 - 19:00
  ti. - pe.07:00 - 19:00
  la.07:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Reims Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  8 Rue André Pingat
  51100 Reims

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Lisää vuokra-autoosi turvaa ja joustavuutta tuovat lisäpalvelut

Pidäthän varausta tehdessäsi mielessä, että Reimsin Sixt Autovuokraamo voi taata käyttöösi haluamastasi vuokra-autosta vain sen kategorian, mutta ei yksittäistä automallia tai -merkkiä. Lopullinen menopeli selviää paikan päällä. Varausta tehdessäsi siihen on myös hyvä sisällyttää matkallasi tarpeelliset lisäpalvelut ja -varusteet. Esimerkiksi matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit tarjoavat mukavia lisävapauksia matkasi kulkuun, kun taas kolariturva, vapaaehtoinen henkilövakuutus sekä lasi- ja rengasturva tuovat matkalle mukaan turvallisuuden tuntua. Lisää vielä laadukkaaseen vuokra-autoosi GPS-navigaattori, ja Ranskan syrjäisemmätkään tieosuudet eivät jää löytämättä. Entä kulkeeko mukananne pienokainen? Mikäli näin on, lasten turvaistuin on hyvä liittää varaukseen jo ennakkoon. Valitse haluamasi lisäpalvelut ja -varusteet, poimi ne mukaan ja vahvista varaus muutamalla klikkauksella!

Toteuta autonvuokraus ja koe koko Reimsin alue

Reimsin kaupunki sijaitsee Pohjois-Ranskassa, Pariisin koillispuolella. Reims tunnetaan Champagnen alueen epävirallisena samppanjapääkaupunkina, ja alueelta löytyy lukuisia samppanjataloja kellareineen, joissa pääsee maistelemaan unohtumattomia makuelämyksiä tuosta huumaavasta, perinteisestä ranskalaisesta juomasta. Mikäli haluatte Reimsin alueeseen tutustuttuanne suunnata päiväksi Pariisiin, vuokra-auton avulla matka taittuu näppärästi, vain puolessatoista tunnissa. Ajomatkalla Pariisiin nautitte upeista maisemista ja määränpään lähestyessä aistitte ihanasti pääkaupungin hurmaavan sykkeen lähestymisen. Kun päivä Pariisin vilkkailla ostoskaduilla ja nähtävyyksien äärellä on ohi, Reimsin rauhaan on mukava kietoutua vaikkapa suuntaamalla tunnelmalliselle kynttiläillalliselle!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service