Autonvuokraus
Rennes Rautatieasema TGV
Piilota
Ranska // Rennes // Rennes Rautatieasema TGV
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rennes Rautatieasema TGV: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Place de la Gare
  35000 Rennes FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: RNSX01
Aukioloajat
ma. - la.08:00 - 20:00
su.09:30 - 20:00
Juhlapyhä09:30 - 20:00
 
 24 h palautus

Autonvuokraus Rennes TGV rautatieaseman Sixt Autovuokraamosta onnistuu luotettavasti ja edullisesti. Rennesin rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustassa ja sieltä on vilkkaat yhteydet ympäri maan, esimerkiksi Pariisiin, Lilleen tai Lyoniin, minkä lisäksi Rennesin rautatieasema on myöskin risteyskohta monille matkustajille. Olitpa sitten saapumassa kaupunkiin junalla tai muulla tavoin, autonvuokraus onnistuu Rennesin rautatieasemalla Sixt Autovuokraamosta vaikka heti kaupunkiin saavuttuasi. Sixt Autovuokraamo sijaitsee rautatieaseman pohjoisen sisäänkäynnin luona, jonka löydät seuraamalla Gare SNFC -kylttejä. Sixt vuokra-auto tuo matkaasi vapautta ja voit tutustua Rennesiin ja sen lähialueisiin haluamaasi tahtia saaden näin matkastasi kaiken irti. Rennesin rautatieaseman toimipisteellemme on helppo saapua suoran junayhteyden lisäksi myös muualta kaupungista ja auton palautus onnistuu kätevästi vuorokauden ympäri.

Koe Rennes vuokra-autolla - hanki se Rennes TGV rautatieasemalta

Rennes TGV rautatieaseman toimipisteen valikoimasta löydät matkaasi sopivan automallin ja lisäpalvelut, olitpa täällä sitten työmatkalla tai lomalla, yksin tai suuremmalla seurueella. Valikoimastamme löytyvät niin kätevät henkilöautot, tilavat farmarit kuin haastavampaankin maastoon sopivat maasturitkin. Kattavasta lisäpalveluiden valikoimastamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan matkustamista, lasten turvaistuimet perheen pienten kanssa matkustaville tai tavaratelineet, mikäli on tarvetta saada lisätilaa matkatavaroillesi. Mikäli matkaseurueestanne löytyy useampi ajamisesta kiinnostunut aikuinen, autonvuokraukseen voi myös halutessaan lisätä lisäkuljettajapalvelun.

Vuokraus onnistuu kätevästi verkkosivuiltamme tai puhelimitse jo ennen matkaa. Sivuiltamme löydät kattavan valikoimamme vuokra-autoja eri kategorioissa tutuilta merkeiltä aina uusimmissa malleissa, minkä lisäksi tarjoamamme myös kattavat lisäpalvelut ja lisävakuutukset. Autonvuokrauksen yhteydessä osaan autokategorioistamme on mahdollista toivoa dieselmoottoria tai hybridimallia. Tarjoamme aina kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen, mutta halutessasi voit lisätä vuokraukseen vielä lisävakuutuksen, kuten kolariturvan tai rengas- ja tuulilasiturvan, jotka tuovat mukavaa lisäturvaa matkallesi. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Huomioithan kuitenkin varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Hyppää Sixt vuokra-auton rattiin ja saa matkastasi Rennesiin enemmän irti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.08:00 - 20:00
su.09:30 - 20:00
Juhlapyhä09:30 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rennes Rautatieasema TGV RNSX01 Place de la Gare 35000 Rennes 48.104385, -1.670454 +33-820007498

Sixt-toimipiste Rennes Rautatieasema TGV RNSX01

Place de la Gare
35000 Rennes
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

6 Boulevard Solferino
35000 RENNES
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service