Autonvuokraus
Rennes Lentoasema
Piilota
Ranska // Rennes // Rennes Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rennes Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Avenue Joseph Le Brix
  35136 Saint Jacques de la Lande FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RNS
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 22:00
la.09:00 - 18:30
su.10:00 - 18:30
Juhlapyhä10:00 - 18:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Rennesin lentokentällä

Rennesin lentoasemalta on mahdollista vuokrata matkansa ajaksi henkilöautoja, maastureita, farmareita, avoautoja ja urheiluautoja. Autojen lisäksi on autovuokraamossa tarjolla myös lisäturvaa matkalla sattuviin yllättäviin tilanteisiin. Mahdollista on hankkia kolariturva, lasirikkoturva sekä esimerkiksi rengasrikkoturva. Ja koska on kovin yleistä että avaimet jäävät lukkojen taakse, on myös tarjolla matkanjatkumisturva, joka auttaa muun muassa tilanteessa, jossa avaimet ovat lukkojen takana ja matka uhkaa sen vuoksi keskeytyä. Tämän ansiosta voit olla huoletta, vaikka jokin kyseisistä vastoinkäymisistä sinua matkalla kohtaisikin. Autovuokraamossa on tietenkin myös lasten turvallisuus otettu huomioon,sillä saatavilla on lapsille turvakaukalot, korokeistuimet ja lastenistuimet, riippuen siitä minkä ikäisiä matkustajia kyytiin on tulossa. Autovuokraamo Rennesin lentoasemalla RNS sijaitsee aivan lentoaseman parkkipaikkaa vastapäätä.

Rennes lentoasema - autonvuokraus

Lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Matkaan kuluu ajaen noin 25 minuuttia. Kun varaat käyttöösi vuokra-auton, sujuu matka lentoasemalta keskustaan edullisesti ja nopeiten. Kaupungin keskustan tuntumassa sijaitsee toinen Sixtin autonvuokrauspiste, josta voit vuokrata vuokra-auton käyttöösi. Autonvuokraus Rennes'n lentoasemalta sujuu parhaiten kun teet varauksen etukäteen. Myös soittamalla voit vuokra-auton varata. Kun olet menossa vuokra-autoa noutamaan, löydät autonvuokrauspisteelle seuraamalla lentoasemalta löytyviä opasteita. Autovuokraamo on avoinna kellon ympäri. Vuokra-auton voit palauttaa autonvuokrauspisteeseen, josta sen hait.

Kaupungin nähtävyyden haltuun ajellen

Museum of Fine Arts of Rennes on taidemuseo, jossa vierailijat voivat ihastella taidetta. Arkkitehtuurista kiinnostuneille matkailijoille kaupunki tarjoaa nähtävää kaupungin katedraalin muodossa. Katedraali on valmistunut vuonna 1845, ja se on yksi kaupungin kuuluisimmista rakennuksista. Park du Thabor on kasvitieteellinen puutarha, joka sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, ja on kohde jossa kannattaa käydä ihastelemassa monimuotoista kasvillisuutta. Espace des Sciences puolestaan on planetaario, jossa lapset pääsevät tutustumaan tieteeseen tekemällä käytännön kokeita. Planetaariossa on vaihtuvia näytöksiä, joita voi katsella 3D -laseilla. Edellä mainittuihin, kuten moniin muihinkin nähtävyyksiin kuljet helpoiten kun hankit vuokra-auton Rennesin lentoasemalta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 22:00
la.09:00 - 18:30
su.10:00 - 18:30
Juhlapyhä10:00 - 18:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rennes Lentoasema RNS Avenue Joseph Le Brix 35136 Saint Jacques de la Lande 48.070910, -1.731806 +33-820007498

Sixt-toimipiste Rennes Lentoasema RNS

Avenue Joseph Le Brix
35136 Saint Jacques de la Lande
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service