Auton vuokraus alueella Roissy

 

Suosituin kohteessa Roissy

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Roissy

Höystä vuokra-autosi sinulle tärkeimmillä lisäpalveluilla

Höystä vuokra-autosi sinulle tärkeimmillä lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Roissy on innokkaana palveluksessasi, kun etsit laadukasta autonvuokrausta Pariisin alueelle suuntautuvalle matkallesi. Roissyn lähettyviltä löydät neljä eri toimipistettämme, joiden kattava, laadukas ja moderni autovalikoima sisältää jopa hulppeita luksusautoja eli erilaisia avo- ja urheiluautoja, jotka ovat omiaan siivittämään Ranskaan suuntautuvan loma- tai työmatkasi kohti arvaamattomia korkeuksia. Jos taas kaipaat käyttöösi jotakin simppelimpää, voit varata toimipisteellemme odottamaan henkilöauton tai farmarin. Roissyn ympäristöä laajemmin tutkittaessa maasturi puolestaan on nappivalinta, joka kiipeää ketterämmin hankalammissakin maastoissa. Tutustu helppokäyttöiseen varaustyökaluumme ja varaa vuokra-auto, joka palvelee matkallasi parhain päin! Sixt tarjoaa helppokäyttöisellä sivustollaan kattavan määrän lisäpalveluja, lisäturvia ja varusteita, jotka täydentävät matkaasi tehden siitä juuri sinua parhaiten palvelevan paketin. Esimerkiksi lisäkuljettaja on fiksu lisä varaukseen, mikäli mukana matkassa on toinenkin ajokortin omaava henkilö. GPS-navigaattori on sekin kannattava ja varmuutta ajoon tuova lisämauste varaukseen, etenkin vieraan maan teillä liikuttaessa. Varaukseen siirryttyäsi pidäthän mielessäsi, että Sixt Autovuokraamo voi taata Roissyn-matkallesi ainoastaan autokategorian, ei tarkkaa ajoneuvomallia tai -merkkiä. Vuokra-auton lopullinen merkki ja malli selviävät perillä matkakohteessa.
Roissyn alue ja muu Ranska tutuksi vuokra-autolla

Roissyn alue ja muu Ranska tutuksi vuokra-autolla

Roissy, tai pidemmin Roissy-en-France, on Pariisin koillispuolella sijaitseva kunta, josta on matkaa pääkaupungin keskustaan vain noin 20 kilometriä. Roissy on erinomainen valinta lomailuun sinulle, joka pidät pienemmistä paikkakunnista ja rauhallisista yöunista, mutta haluat kuitenkin majoittua kätevän välimatkan päässä pääkaupungin eloisasta vilskeestä. Tänne on helppo saapua Charles de Gaullen lentokentältä, ja varatessasi vuokra-auton odottamaan johonkin Sixt Autovuokraamon Roissya lähellä sijaitsevista toimipisteistä, teet tutkimusmatkastasi Roissyyn ja sen ympäristöön kerrassaan unohtumattoman. Voitte esimerkiksi pakata mukaan piknik-eväät ja suunnata vuokra-auton nokan kohti vehreää Parc du Cèdre -puistoa tai kiertää alueen kauniit kirkot ja upeat maamerkit. Vipinää matkaanne kaivatessanne voitte hurauttaa kätevästi hetkessä Pariisiin ja täyttää takakontin tuliaisilla. Kun hyödynnätte Sixt Autovuokraamo Roissyn autonvuokrauspalvelut, voitte elää hetkessä ja muuttaa matkasuunnitelmianne vaikkapa lennosta!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Roissy

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Roissy?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Roissy sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Roissy.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Roissy?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Roissy. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 8927 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Roissy

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Roissy?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Roissy?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Roissy?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?