Autonvuokraus
Rouen
Piilota
Ranska // Rouen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rouen

Sixt Autovuokraamo Rouen on palveluksessasi halutessasi laadukasta autonvuokrausta Ranskaan suuntautuvalle matkallesi. Jommallekummalle keskustan toimipisteistämme voit varata sinua odottamaan niin kätevästi kaupungin kaduilla suihkivan henkilöauton, sisätiloiltaan reilun kokoisen farmarin kuin erilaisissa maastoissa railakkaasti rullaavan maasturin. Valitsitpa sitten edellä mainituista minkä tahansa kategorian, Sixtillä nautit aina modernista, keskimäärin ainoastaan kolmisen kuukautta käytössä olleesta vuokra-autokalustosta. Tutustu helppokäyttöiseen varaustyökaluumme, ja olet jo askelta lähempänä upeaa autonvuokrauskokemusta ja unohtumatonta matkaa Rouenissa!

 
 • Rouen Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Place Bernard Tissot
  76000 Rouen

  ma. - pe.08:00 - 19:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Rouen Rive Gauche

  Sixt Autonvuokraus
  22 Avenue Jean Rondeaux
  76100 Rouen

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Viimeistele vuokra-autostasi sinua palvelevin kokonaisuus

Sixt Autovuokraamossa et maksa turhasta, vaan ainoastaan niistä lisäpalveluista ja -varusteista, joita olet päättänyt Rouenissa odottavaan vuokra-autoosi haluta. Reilua, eikö totta? Meillä valittavanasi ovat muun muassa vapaaehtoinen henkilövakuutus, vapaat ajokilometrit, matkan jatkumisturva tai lisäturvaa tullessaan tuovat kolariturva ja lasi- ja rengasturva. Viimeistele vielä vuokra-autosi GPS-navigaattorilla reittien löytämistä helpottamaan vieraalla maalla ajettaessa, tai tuiki tärkeillä lasten turvaistuimilla, mikäli mukana matkalla kulkee perheen pienimpiä. Pidäthän varausta tehdessäsi mielessäsi, että Sixt Autovuokraamo voi taata Roueniin suuntautuvalle lomallesi tai työmatkallesi ainoastaan autokategorian, mutta ei valitettavasti tarkkaa ajoneuvomallia tai -merkkiä. Tarkka menopelisi selviää perille kohteeseen päästyäsi, mutta meiltä vuokratessasi voit luottaa saavasi käyttöösi aina laadukkaan, tunnetun automerkin valmistaman vuokra-ajoneuvon.

Vuokra-auton kyydittämänä ristin rastiin Rouenin ihmeitä ihastellen

Aivan Ranskan pohjoisosassa sijaitseva Rouen on Normandian pääkaupunki, joka tunnetaan myös Seine-joen kuuluisana satamakaupunkina. Goottilaisen arkkitehtuurin aikakautta ylistävät kirkot, kuten Notre-Damen katedraali sekä keskiaikainen, mukulakivikadun halkaisema kaupunginosa tarjoavat kaupunkiin saapuvalle unohtumattomia elämyksiä ja kameran täydeltä hengästyttäviä matkamuistoja.

Rouenin alueen nähtävyyksiin pääsee käsiksi kaikkein kätevimmin vuokra-auton saattelemana, samalla kun nautit aikataulujesi joustavuudesta, kokonaan julkisten liikennevälineiden aikatauluista piittaamatta. Vuokra-autolla hurautatte myös matkaseurueesi kanssa mitä kätevimmin ihastelemaan Rouenia ympäröivän maaseudun pikkukylien ja luonnon kauneutta. Esimerkiksi 40 kilometrin päässä Rouenista sijaitseva Lyons-la-Forêt on nimetty yhdeksi Ranskan kauneimmista kylistä, joka on ehdottomasti kokemisen ja näkemisen arvoinen. Nämä sekä monet muut ranskalaista elämää sykkivät kohteet ovat helposti lähestyttävissä Sixtin vuokra-autolla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service