Autonvuokraus
Saint Etienne
Piilota
Ranska // Saint Etienne
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Étienne

Saint-Étienneen saavuttuasi autonvuokraus sujuu mitä kätevimmin kaupungin keskustassa sijaitsevassa Sixt Autovuokraamon toimipisteessä. Kuten muissakin palvelupisteissämme, myös täällä tarjoamamme autokalusto on aina moderni ja laadukas, ja siihen kuuluvat vuokra-autot tulevat kaikkein tunnetuimmilta automerkeiltä. Saint-Étiennen toimipisteeltämme löydät matkalle käyttöösi niin näppärän kokoiset henkilöautot kuin tilavammat farmariautot, hankalampiakin maastoja taittavista maastureista puhumattakaan. Pakettiauto on erinomainen ratkaisu silloin, kun suurempi lisätila on tarpeen joko seurueellenne tai tavaroillenne. Mikäli taas haluat saada Ranskan matkaasi kehystämään kiiltävän kultareunuksen, tarjoamme käyttöösi myös upeat avo- ja urheiluautot. Aloita varaus ja pian Saint-Étiennen matkasi on jo askeleen lähempänä!

 
 • Saint-Etienne Päärautatieasema
  32 Rue de la Montat
  42100 Saint Etienne

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.08:00 - 11:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Saint-Etienne Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  32 Rue de la Montat
  42100 Saint Etienne

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.08:00 - 11:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Päätä itse haluamasi lisäpalvelut

Aloittaessasi tekemään varausta, pidäthän mielessä, että Sixt Autovuokraamo voi taata ainoastaan kategorian, johon Saint-Étiennen matkalle haluamasi vuokra-auto kuuluu. Ajoneuvon tarkka malli ja merkki selviävät paikan päälle saavuttuasi. Lisäpalvelujamme voit lisätä varaukseesi oman mielesi mukaisesti. Kokiessasi haluavasi elää hetkessä ja sisällyttää vapauden osaksi tulevaa matkaasi, liitä varaukseesi matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit. Mikäli ajokortillisia on lähdössä matkalle mukaan kaksi tai useampi, lisäkuljettaja-vaihtoehdon lisääminen varaukseen tuo mukanaan huikean määrän joustavuutta, varmistaen samalla ansaitut lepotauot ratin takana istumisesta. Vapaaehtoinen henkilövakuutus, kolariturva sekä lasi- ja rengasturva takaavat puolestaan koko retkueelle rauhallisen mielen vieraan maan teille suunnatessa. Kokoa edellä mainituista ratkaisuista kokonaisuus palvelemaan parhaiten autonvuokraustasi Saint-Étienneen suunnatessasi.

Koe Saint-Étiennen nähtävyydet vuokra-auton siivittämänä

Ranskan keskiosan kaakkoispuolelta löytyy kaupunki nimeltä Saint-Étienne, jossa riittää nähtävää ja ihasteltavaa. Kun varaat Saint-Étienneen suuntautuvalle loma- tai työmatkallesi käyttöösi vuokra-auton, et tule varmasti katumaan päätöstäsi, sillä niin paljon on nähtävää sekä itse kaupungissa että sitä ympäröivällä maaseudulla. Alueelta löytyy useita museoita, joiden kokoelmia ihastellessa vierähtää helposti päivä ja toinenkin. Niistä The Museum of Modern Art tarjoaa silmänruokaa kansainvälisen nykytaiteen ystäville, kun taas The Couriot Mine Museum vie kokoelmillaan kävijänsä sisälle kaupungin teollisuutta tulvivaan historiaan. Näyttävän, epäsymmetrisen ulkomuodon omaava kulttuurikeskus Maison de la Culture on sekin yksi alueen suosituimmista nähtävyyksistä. Nämä ja lukuisat muut nähtävyydet kierrät mitä miellyttävimmin vuokra-autolla, omaa aikatauluasi noudattaen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service