Auton vuokraus alueella Saint Etienne

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Saint Etienne

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Saint-Etienne Päärautatieasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Saint Etienne

Päätä itse haluamasi lisäpalvelut

Päätä itse haluamasi lisäpalvelut

Saint-Étienneen saavuttuasi autonvuokraus sujuu mitä kätevimmin kaupungin keskustassa sijaitsevassa Sixt Autovuokraamon toimipisteessä. Kuten muissakin palvelupisteissämme, myös täällä tarjoamamme autokalusto on aina moderni ja laadukas, ja siihen kuuluvat vuokra-autot tulevat kaikkein tunnetuimmilta automerkeiltä. Saint-Étiennen toimipisteeltämme löydät matkalle käyttöösi niin näppärän kokoiset henkilöautot kuin tilavammat farmariautot, hankalampiakin maastoja taittavista maastureista puhumattakaan. Pakettiauto on erinomainen ratkaisu silloin, kun suurempi lisätila on tarpeen joko seurueellenne tai tavaroillenne. Mikäli taas haluat saada Ranskan matkaasi kehystämään kiiltävän kultareunuksen, tarjoamme käyttöösi myös upeat avo- ja urheiluautot. Aloita varaus ja pian Saint-Étiennen matkasi on jo askeleen lähempänä! Aloittaessasi tekemään varausta, pidäthän mielessä, että Sixt Autovuokraamo voi taata ainoastaan kategorian, johon Saint-Étiennen matkalle haluamasi vuokra-auto kuuluu. Ajoneuvon tarkka malli ja merkki selviävät paikan päälle saavuttuasi. Lisäpalvelujamme voit lisätä varaukseesi oman mielesi mukaisesti. Kokiessasi haluavasi elää hetkessä ja sisällyttää vapauden osaksi tulevaa matkaasi, liitä varaukseesi matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit. Mikäli ajokortillisia on lähdössä matkalle mukaan kaksi tai useampi, lisäkuljettaja-vaihtoehdon lisääminen varaukseen tuo mukanaan huikean määrän joustavuutta, varmistaen samalla ansaitut lepotauot ratin takana istumisesta. Vapaaehtoinen henkilövakuutus, kolariturva sekä lasi- ja rengasturva takaavat puolestaan koko retkueelle rauhallisen mielen vieraan maan teille suunnatessa. Kokoa edellä mainituista ratkaisuista kokonaisuus palvelemaan parhaiten autonvuokraustasi Saint-Étienneen suunnatessasi.
Koe Saint-Étiennen nähtävyydet vuokra-auton siivittämänä

Koe Saint-Étiennen nähtävyydet vuokra-auton siivittämänä

Ranskan keskiosan kaakkoispuolelta löytyy kaupunki nimeltä Saint-Étienne, jossa riittää nähtävää ja ihasteltavaa. Kun varaat Saint-Étienneen suuntautuvalle loma- tai työmatkallesi käyttöösi vuokra-auton, et tule varmasti katumaan päätöstäsi, sillä niin paljon on nähtävää sekä itse kaupungissa että sitä ympäröivällä maaseudulla. Alueelta löytyy useita museoita, joiden kokoelmia ihastellessa vierähtää helposti päivä ja toinenkin. Niistä The Museum of Modern Art tarjoaa silmänruokaa kansainvälisen nykytaiteen ystäville, kun taas The Couriot Mine Museum vie kokoelmillaan kävijänsä sisälle kaupungin teollisuutta tulvivaan historiaan. Näyttävän, epäsymmetrisen ulkomuodon omaava kulttuurikeskus Maison de la Culture on sekin yksi alueen suosituimmista nähtävyyksistä. Nämä ja lukuisat muut nähtävyydet kierrät mitä miellyttävimmin vuokra-autolla, omaa aikatauluasi noudattaen!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Saint Etienne
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Saint Etienne?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Saint Etienne sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Saint Etienne.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Saint Etienne?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Saint Etienne. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 295 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Saint Etienne
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Saint Etienne?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Saint Etienne?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Saint Etienne?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Saint Etienne

Näytä lisää