Autonvuokraus
Saint-Germain-en-Laye
Piilota
Ranska // Saint-Germain-en-Laye
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Germain-en-Laye

Matkustaessasi Saint-Germain-en-Layeen, hankit vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta käyttöösi helposti ja edullisesti. Autovalikoimastamme löytyvät kätevät henkilöautot, tilavat farmarit ja maasturit sekä lisäksi myös urheilu- ja avoautot, mikäli haluat matkustaa tyylillä. Tarjoamamme lisäpalvelut ja lisävakuutukset tuovat matkallesi lisämukavuutta ja turvaa. Ajoneuvon vuokraus meiltä sisältää aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Saint-Germain-en-Laye
  16 Rue de Pologne
  78100 Saint-Germain-en-Laye

  ma. - pe.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Saint-Germain-en-Laye

  Sixt Autonvuokraus
  16 Rue de Pologne
  78100 Saint-Germain-en-Laye

  ma. - pe.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus käy kätevästi Saint-Germain-en-Layessa

Saint-Germain-en-Layen Sixt Autovuokraamon toimipisteemme löydät aivan kaupungin keskustasta, Rue de Polognelta, vain alle kymmenen minuutin kävelymatkan päästä rautatieasemalta. Vuokraus onnistuu kätevästi jo ennen matkan alkua verkkosivuiltamme tai puhelimitse. Valitse haluamasi autokategoria ja tarvitsemasi lisäpalvelut laajasta valikoimastamme, josta löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet, tavaratelineet sekä haluamasi lisävakuutukset, kuten rengas- ja tuulilasiturvan ja kolariturvan. Vuokraukseen voi myös lisätä lisäkuljettajapalvelun, mikäli haluatte jakaa ajamista matkaseurueenne kesken. Autonvuokrauksen yhteydessä on mahdollista toivoa dieselmoottoria tai hybridimallia osaan autokategorioistamme. Huomioithan ystävällisesti, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton sekä tarvitsemasi lisäpalvelut.

Tutustu kauniiseen Saint-Germain-en-Layeen Sixt vuokra-autolla

Vehreä Saint-Germain-en-Laye on Ranskan pääkaupungin, Pariisin, esikaupunkialue ja sijaitsee heti kaupungin ulkopuolella. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta tuo matkaasi mukavaa rentoutta ja vapautta, jolloin saat matkastasi kaiken irti ja voit kokea upean Saint-Germain-en-Layren aivan uudella tavalla. Vehreä, suurilta osin metsän peittämä kaupunki rajautuu mutkittelevaan Seine-jokeen kolmelta puolelta, joten varsinkin luonnosta nauttivat voivat ihastella täällä kaunista luontoa keskellä kaupunkia. Seinen toisella puolella sijaitsevaan Parc des Ibis -puistoon on vain kymmenen minuutin ajomatka ja Saint-Germain-en-Layen metsä on täynnä upeita maisemia ja hauskaa tekemistä.

Historiallinen kaupunki toimi kuninkaallisena residenssikaupunkina aina vuoteen 1689 saakka, kunnes Aurinkokuningas Ludvig XIV siirtyi Versailles'iin. Saint-Germain-en Layesta löytyykin esimerkiksi Henrik II:n uudelleenrakennuttama linna Chateau de St-Germain ja sen upea puutarha sekä Monte Criston kreivi-teoksestaan tunnetun kirjailija Alexandre Dumas'n talo Chateau de Monte Cristo, jonne pääsee vuokra-autolla vain kymmenessä minuutissa Saint-Germain-en-Layen keskustasta. Autonvuokraus tuo matkaasi mukavaa rentoutta ja vapautta, ja sen ansiosta voit nauttia matkastasi Saint-Germain-en-Layeen juuri sinulle sopivaan tahtiin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service