Autonvuokraus
Saint-Herblain
Piilota
Ranska // Saint-Herblain
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Herblain

Vihreän ja kumpuilevan maiseman keskellä sijaitseva Saint-Herblain avautuu erinomaisella tavalla Sixt Autovuokraamosta vuokratun ajoneuvon kyydissä ja helppo autonvuokraus asiantuntevalla palvelulla on omiaan tekemään tästä Ranskan-matkasta onnistuneen. Vuokra-autokalustomme on aina uutta ja siten turvallista ajettavaa, ja erilaisiin matkatarpeisiin löytyy erilaisia vuokra-autoja, joista voi valita parhaiten omaan matkaan sopivan autoluokan, oli se sitten taloudellinen henkilöauto, jykevämpi maasturi, näyttävä ja nopea avo- tai urheiluauto tai esimerkiksi perhematkalaiselle usein ihanteellinen tilava farmari. Vuokra-autovalikoimaamme on mahdollista perehtyä huolellisemmin verkkosivuillamme, jossa myös vuokra-auton varaaminen Saint-Herblainista luontuu kätevästi.

 
 • Nantes Saint-Herblain
  375 Route de Vannes
  44800 Saint-Herblain

  ma. - pe.07:00 - 12:30
   13:30 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Nantes Saint-Herblain

  Sixt Autonvuokraus
  375 Route de Vannes
  44800 Saint-Herblain

  ma. - pe.07:00 - 12:30
   13:30 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Saint-Herblainissa starttaa matkasi vauhdilla

Luotettava saksalainen autonvuokrausfirma on hyvä valinta autonvuokraukseen Saint-Herblainissa. Meillä onnistuu myös useamman kuskin ajaminen matkan aikana, sillä kätevällä lisäkuljettajapalvelulla voit nimetä matkalle kaksi tai enemmän kuskeja, jolloin vaihtaminen sujuu ongelmitta. Muihinkin lisäpalveluihimme kannattaa tutustua, sillä esimerkiksi työmatka voi helpottua melkoisesti GPS-navigaattorin avulla, joka ohjaa ajoissa tärkeään neuvotteluun tai muuhun liiketapaamiseen. Tilava farmari tai neliveto kuljettaa isommankin perheen, eikä haittaa, vaikka mukana olisi alle kouluikäisiäkin lapsia, sillä turvalliset lastenistuimet varmistavat heidän kulkevan turvatusti mukana. Kun olet valinnut, minkä vuokra-auton haluat Saint-Herblainista vuokrata, muista tarkistaa kaikki kohteessa tarjoamamme lisäpalvelut ja -vakuutukset, jotta saat ne lisättyä mukaan jo varausvaiheessa. Otathan kuitenkin huomioon, että voimme luvata vain autokategorian, emme tiettyä mallia tai merkkiä.

Autonvuokraus Saint-Herblainissa helpottaa matkaasi

Läntisessä Ranskassa sijaitseva Saint-Herblainin kunta on Nantesin suurin esikaupunkialue Loire-Atlantiquen departementissa. Vuokra-autolla on helppoa päästä samalla kertaa nauttimaan sekä Saint-Herblainin että Nantesin nähtävyyksistä, sillä Nantesin kaupunkiin on vain 10 kilometrin matka. Saint-Herblain itsessään tarjoaa viihtyisää näkemistä ja tekemistä, ja Loire-joen rantaa on myös mukava ajella vaikka kauemmaksikin autoretkelle. Ostoksilla viihtyvien kannattaa suunnata kaupungin suuren ostoskeskukseen Atlantikseen ja rentoutua voi missä tahansa kaupungin neljästä suuresta puistosta. Historiallisista rakennuksista pitävää hemmotellaan myös, ja vuokra-auto kannattaakin ajaa esimerkiksi Gournierin linnalle, reilun kuuden kilometrin päähän keskustasta. Autonvuokrauksesta Saint-Herblainissa tulee hieno elämys!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service