Auton vuokraus alueella Saint-Herblain

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Saint-Herblain

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Nantes Saint-Herblain alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Saint-Herblain

Sixt Autovuokraamo Saint-Herblainissa starttaa matkasi vauhdilla

Sixt Autovuokraamo Saint-Herblainissa starttaa matkasi vauhdilla

Vihreän ja kumpuilevan maiseman keskellä sijaitseva Saint-Herblain avautuu erinomaisella tavalla Sixt Autovuokraamosta vuokratun ajoneuvon kyydissä ja helppo autonvuokraus asiantuntevalla palvelulla on omiaan tekemään tästä Ranskan-matkasta onnistuneen. Vuokra-autokalustomme on aina uutta ja siten turvallista ajettavaa, ja erilaisiin matkatarpeisiin löytyy erilaisia vuokra-autoja, joista voi valita parhaiten omaan matkaan sopivan autoluokan, oli se sitten taloudellinen henkilöauto, jykevämpi maasturi, näyttävä ja nopea avo- tai urheiluauto tai esimerkiksi perhematkalaiselle usein ihanteellinen tilava farmari. Vuokra-autovalikoimaamme on mahdollista perehtyä huolellisemmin verkkosivuillamme, jossa myös vuokra-auton varaaminen Saint-Herblainista luontuu kätevästi.Luotettava saksalainen autonvuokrausfirma on hyvä valinta autonvuokraukseen Saint-Herblainissa. Meillä onnistuu myös useamman kuskin ajaminen matkan aikana, sillä kätevällä lisäkuljettajapalvelulla voit nimetä matkalle kaksi tai enemmän kuskeja, jolloin vaihtaminen sujuu ongelmitta. Muihinkin lisäpalveluihimme kannattaa tutustua, sillä esimerkiksi työmatka voi helpottua melkoisesti GPS-navigaattorin avulla, joka ohjaa ajoissa tärkeään neuvotteluun tai muuhun liiketapaamiseen. Tilava farmari tai neliveto kuljettaa isommankin perheen, eikä haittaa, vaikka mukana olisi alle kouluikäisiäkin lapsia, sillä turvalliset lastenistuimet varmistavat heidän kulkevan turvatusti mukana. Kun olet valinnut, minkä vuokra-auton haluat Saint-Herblainista vuokrata, muista tarkistaa kaikki kohteessa tarjoamamme lisäpalvelut ja -vakuutukset, jotta saat ne lisättyä mukaan jo varausvaiheessa. Otathan kuitenkin huomioon, että voimme luvata vain autokategorian, emme tiettyä mallia tai merkkiä.
Autonvuokraus Saint-Herblainissa helpottaa matkaasi

Autonvuokraus Saint-Herblainissa helpottaa matkaasi

Läntisessä Ranskassa sijaitseva Saint-Herblainin kunta on Nantesin suurin esikaupunkialue Loire-Atlantiquen departementissa. Vuokra-autolla on helppoa päästä samalla kertaa nauttimaan sekä Saint-Herblainin että Nantesin nähtävyyksistä, sillä Nantesin kaupunkiin on vain 10 kilometrin matka. Saint-Herblain itsessään tarjoaa viihtyisää näkemistä ja tekemistä, ja Loire-joen rantaa on myös mukava ajella vaikka kauemmaksikin autoretkelle. Ostoksilla viihtyvien kannattaa suunnata kaupungin suuren ostoskeskukseen Atlantikseen ja rentoutua voi missä tahansa kaupungin neljästä suuresta puistosta. Historiallisista rakennuksista pitävää hemmotellaan myös, ja vuokra-auto kannattaakin ajaa esimerkiksi Gournierin linnalle, reilun kuuden kilometrin päähän keskustasta. Autonvuokrauksesta Saint-Herblainissa tulee hieno elämys!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Saint-Herblain
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Saint-Herblain?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Saint-Herblain sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Saint-Herblain.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Saint-Herblain?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Saint-Herblain. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 359 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Saint-Herblain
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Saint-Herblain?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Saint-Herblain?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Saint-Herblain?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Saint-Herblain

Näytä lisää