Autonvuokraus
Saint-Malo
Piilota
Ranska // Saint-Malo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Malo

Saapuessasi Ranskaan ja Saint-Maloon suuntaa kulkusi kohti Sixt Autovuokraamoa ja autonvuokraus onnistuu siellä nopeasti ja helposti ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla, ja pääset pian matkaan luotettava vuokra-auto allasi. Riippuen toimipisteemme autovalikoimasta, sinulla on mahdollisuus päättää, ajatko matkasi esimerkiksi taloudellisella henkilöautolla vai tarvitsetko suuremman koon farmareita tai jykeviä maastureita, ellei peräti pakettiautoja, vai onko sittenkin aika nauttia ylellisestä ajokokemuksesta joillain urheilu- tai avoautoistamme. Autokalustomme on aina uutta ja kattaa tunnetuimmat merkit, joten osuipa valintasi mihin ajoneuvoon tahansa, tulet ajamaan turvallisella ja luotettavalla vuokra-autolla. Tee varaus itsenäisesti verkossa tai käänny puhelimitse asiakaspalvelumme puoleen ja hoida autonvuokraus Saint-Malossa kätevästi ennen matkaa.

 
 • Saint-Malo Centre/Gare TGV
  46 Boulevard de la République
  35400 Saint-Malo

  ma. - la.08:30 - 12:45
   13:30 - 18:15
  Juhlapyhä09:45 - 14:45
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Saint-Malo Ferry Terminal
  Gare Maritime Du Naye
  35400 Saint-Malo

  ma. - la.08:30 - 12:45
   13:30 - 18:15
  Juhlapyhä09:45 - 14:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Saint-Malo Centre/Gare TGV

  Sixt Autonvuokraus
  46 Boulevard de la République
  35400 Saint-Malo

  ma. - la.08:30 - 12:45
   13:30 - 18:15
  Juhlapyhä09:45 - 14:45

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Saint-Malo Ferry Terminal

  Sixt Autonvuokraus
  Gare Maritime Du Naye
  35400 Saint-Malo

  ma. - la.08:30 - 12:45
   13:30 - 18:15
  Juhlapyhä09:45 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamosta automatkalle Saint-Malossa

Luoteis-Ranskan rannikolla sijaitseva Saint-Malo on mainio paikka vuokrata auto, sillä vuokra-autolla toteutat omaehtoisesti matkasuunnitelmasi, etkä ole riippuvainen tietyistä reiteistä tai aikatauluista. Työmatkalle oma vuokra-auto tuo myös vapautta, ja helppoutta voit lisätä ottamalla lisäpalveluksi GPS-navigaattorin, joka neuvoo sinut oikeaan osoitteeseen tärkeään liikeneuvotteluun. Jos olet lähdössä isommalla porukalla automatkalle ja alla jyrisee tehokas neliveto tai vauhdikas urheiluauto, haluaa kenties kaverikin hypätä ratin taakse, jolloin lisäkuljettajapalvelu tuo joustoa antamalla useammalle kuskille mahdollisuuden ajamiseen. Tutustu muihin lisäpalveluihin netissä, ja lapsiperheellisten on hyvä huomioida tarjoamamme lastenistuimet, ja lisää haluamasi lisäpalvelut varaukseen. Muista kuitenkin, ettemme voi luvata kuin autoluokan varatessasi, emme tiettyä automallia.

Näe Saint-Malo Sixtin vuokra-autolla

Bretagnessa, Rance-joen suulla sijaitseva Saint-Malo on vilkas matkustaja- ja tavaraliikenteen satama ja kaupungin historian havina ei jätä kylmäksi ketään vierailijaa. Omalla vuokra-autolla voi ajella pidemmänkin merenrantareitin rannikolla ihaillen merimaisemia ja pysähtyen rannalle rentoutumaan tai syömään paikallisia herkkuja. Saint-Malossa vanhan kaupungin ihailun lomassa voi käydä, erityisesti lasten suosimassa, suuressa akvaariossa, joka sijaitsee aivan keskustassa. Vuokra-autolla voi lähteä pidemmällekin, ja noin reilun 50 kilometrin päästä löytyy näkemisen arvoinen vanha luostari Mont Saint-Michel. Vuokraamalla auton voi nähdä kerralla paljon enemmän ja pysähdellä siellä, missä haluaa, eivätkä matkatavarat tai tuliaisostoksetkaan paina mukana!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service