Autonvuokraus
Saint Ouen
Piilota
Ranska // Saint Ouen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Ouen

Sixt Autovuokraamo Saint-Ouenissa on valmiina palvelemaan sinua autonvuokrauksessa ja tarjoamaan ajettavaksi huippuluokan ajoneuvon, jotta matkasi onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Autokalustomme on korkeintaan muutaman kuukauden vanhaa ja koostuu tunnetuista automerkeistä, joten vuokra-auton valinta tulee olemaan helppoa. Tilantarpeestasi ja matkasi tarkoituksesta riippuen voit valita joko taloudellisen ja kompaktin henkilöauton, tilavan ja perheystävällisen farmarin, jykevämmän maasturin tai suuremman ihmisjoukon tai tavaramäärän kuljettamiseen soveltuvan pakettiauton. Lisäksi autovalikoimaamme kuuluvat ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot, ja kaikkiin vuokra-autoihimme Saint-Ouenissa voit tutustua etukäteen verkossa sekä tehdä varauksen sopivasta autoluokasta ja lisäpalveluista.

 
 • Paris Saint Ouen/Saint Denis
  126, Rue du Landy
  93400 Saint Ouen

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:30
   15:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Paris Saint Ouen/Saint Denis

  Sixt Autonvuokraus
  126, Rue du Landy
  93400 Saint Ouen

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:30
   15:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Saint-Ouenissa käynnistää matkasi

Pariisin kupeessa sijaitseva Saint-Ouen on erinomainen paikka vuokrata auto, sillä omalla vuokra-autolla pääset vaivattomasti paikasta toiseen omien aikataulujesi mukaisesti ja päätät, mihin suuntaan auton nokkasi milloinkin käännät. Työmatkalla GPS-navigaattori on mainio lisäpalvelu, joka edesauttaa helppoa etenemistä oikeaan osoitteeseen, eikä liikenteessä tarvitse stressailla ylimääräisiä reitin suhteen. Onko matkallasi lapsia mukana? Sixtiltä löytyy vuokra-autoihin aina turvalliset lastenistuimet, joilla pienokaiset saa pysymään kyydissä turvallisesti ja miellyttävästi. Pakettiautolla matkaan lähtenyttä isompaa seuruetta voi ilahduttaa lisäkuljettajapalvelu, jolla taataan ajo-oikeus useammalle kuskille. Tutustu näihin ja muihin lisäpalveluihimme nettisivuillamme tehdessäsi varausta vuokra-autosta ja hoida autonvuokraus Saint-Ouenissa etukäteen. Muistathan kuitenkin, että lupaamme vain autoluokan, emme tiettyä automerkkiä.

Koe Saint-Ouen Sixtin vuokra-autolla

Pariisin pohjoispuolella sijaitseva esikaupunki Saint-Ouen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nähdä omalla vuokra-autolla suuren määrän nähtävyyksiä, sillä Pariisi levittäytyy kaikkine tunnettuine paikkoineen sen eteläpuolelle. Kuitenkin kaupungissa itsessäänkin riittää nähtävää ja sen ehdottomasti kuuluisin nähtävyys on suuri kirpputorialue, jossa myytävää on tarjolla viikonloppuisin ja maanantaisin. Siellä voi tehdä löytöjä vaikkapa antiikkiesineistä ja onkin hyvä olla vuokra-autolla matkalla, jotta löytöjä ei tarvitse kantaa käsissään, vaan ne kulkevat kevyesti kyydissä. Saint-Ouenin lähituntumassa on myös useampia kauniita puistoja, jotka tarjoavat hengähdyshetken kaupungin vilskeestä, ja sen eteläpuolelta löytyy liuta mielenkiintoisia museoita vierailtavaksi, kuten Museé Nissim de Camondo, joka esittelee upeaa 1900-luvun alun arkkitehtuuria ja yläluokan asumista.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service