Autonvuokraus
Saint-Pierre-des-Corps
Piilota
Ranska // Saint-Pierre-des-Corps
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Pierre-des-Corps

Mikäli seuraava työ-tai lomamatkasi suuntautuu Ranskaan ja Saint-Pierre-des-Corpsin kaupunkiin, kannattaa matka aloittaa sujuvasti Sixt Autovuokraamon kautta. Meidän kauttamme matkasi saa laadukkaan alun, sillä tarjoamme laajan valikoiman merkkiautoja aina kilpailukykyiseen hintaan ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan vuokra-auton. Sixt Saint-Pierre-des-Corpsista löydät taloudelliset henkilöautot ja farmarit, jotka tarjoavat mukavat kyydit isommallekin seurueelle. Valikoimaamme kuuluvat myös urheilu- ja avoautot, jotka eivät jätä ketään kylmäksi tyylikkyydellään. Seikkailijoille sopivat taas tilavat maasturit, jotka selviävät hankalammistakin reittivalinnoista. Tutustu laajaan vuokra-autojen valikoimaamme kätevästi verkkosivuillamme!

 
 • Tours Rautatieasema TGV
  2 Place De La Gare
  37700 Tours (St Pierre des Corps)

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Tours Rautatieasema TGV

  Sixt Autonvuokraus
  2 Place De La Gare
  37700 Tours (St Pierre des Corps)

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt tarjoaa matkallesi enemmän

Sixt Autovuokraamo Saint-Pierre-des-Corps pitää huolen siitä, että kaikki vuokra-autot ovat hyvin varusteltuja ja uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja. Tarjoamme mahdollisuuden muokata varaustasi näppärillä lisäpalveluilla. Halutessasi tutustua Ranskaan monipuolisemmin, kannattaa napata varaukseen vapaat ajokilometrit, jotta voit ajella kilometreistä huolehtimatta. Kätevä GPS-navigaattori vapauttaa sinut kartturin hommista ja ohjaa helposti kohteesta toiseen. Jos matkustat useamman innokkaan kuskin kanssa, on lisäkuljettajan lisääminen varaukseen hyvä vaihtoehto, jotta useampi pääsee kokemaan Sixt-ajomukavuuden. Pienten lasten kanssa matkustaessa turvallisuus on kaikki kaikessa, joten meiltä löytyy lastenistuimet, jotka ovat tärkeä lisävaruste, jotta koko perhe matkaa turvallisesti. Pyydämme myös huomioimaan autonvarauksen yhteydessä, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli riippuvat kulloisestakin saatavuudesta. Sixt Saint-Pierre-des-Corpsin toimipisteeseen voit palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri niin sovittaessa, jotta pystyt nauttimaan vuokrauksestasi täysillä loppuun asti.

Ota Saint-Pierre-des-Corps haltuun Sixtin vuokra-autolla

Saint-Pierre-des-Corps on monipuolinen kohde Sixtin vuokra-autoilijalle, koska kaikki kaupungin kohteet ovat kätevästi saavutettavissa autoillen. Koko perheen voimin kannattaa suunnistaa Lulu Parc -huvipuistoon, jossa vietät unohtumattoman ja hauskan päivän. Huvipuistoon ajelet kaupungin keskustasta vain noin 15 minuutissa. Mikäli kaipaat rauhoittumista kaupungin vilinästä, on oikea suunta Lac des Bretonnièresin järvi, jossa pääset nauttimaan luonnonrauhasta ja kauniista maisemista. Reissuun on mahdollista yhdistää myös päiväreissuja viehättäviin lähikaupunkeihin, sillä vuokra-autoillen saavutat kohteesi vaivattomasti ja mm. Bourgesin kaupunki sijaitsee vain muutaman tunnin ajomatkan päässä. Valitse autonvuokraus Sixt Saint-Pierre-des-Corpsista ja tee matkastasi monipuolinen ja vaivaton!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service