Autonvuokraus
Saint-Quentin en Yvelines
Piilota
Ranska // Saint-Quentin en Yvelines
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Quentin-en-Yvelines

Kun seuraava kohteesi on Ranskan Saint-Quentin-en-Yvelines, kannattaa matka aloittaa joustavasti Sixt Autovuokraamon kautta! Tarjoamme laajan ja laadukkaan merkkiautojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimastamme löytyy kätevä menopeli jokaiselle. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri tälle reissulle sopivan vuokra-auton, joka tekee matkastasi astetta helpomman. Taloudellisilla henkilöautoilla ja maastureilla matkaat laadukkaasti paikasta toiseen, näyttävyyttä tarjoavat taas loisteliaat urheilu- ja avoautot. Mikäli tarvetta on tilalle, kannattaa tutustua maastureihimme ja pakettiautoihimme, joilla kuljetat myös suuremman määrän tavaraa. Ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiin myös viikon jokaisena päivänä!

 
 • Coignières
  26 bis Route Nationale 10
  78310 Coignières

  ma. - to.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  su.09:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Coignières

  Sixt Autonvuokraus
  26 bis Route Nationale 10
  78310 Coignières

  ma. - to.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  su.09:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Muokkaa Sixt-varaustasi kätevillä lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Saint-Quentin-en-Yvelines tarjoaa vuokra-autot aina hyvin varusteltuina, uusina ja edulliseen hintaan. Varaustasi voit muokata kätevillä lisäpalveluilla, joiden avulla saat kaiken irti reissustasi. Lisäämällä vapaat ajokilometrit varaukseesi voit huoletta tutustua kohteeseen niin monipuolisesti kuin haluat. Mukava apu reittivalinnoissa on GPS-navigaattori, joka ohjaa sinut helposti perille. Jos matkustat pienten lasten kanssa, löytyy meiltä turvalliset lastenistuimet, jotta koko perhe matkustaa turvallisesti. Useamman innokkaan kuskin kanssa matkustaessa, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee kokemaan tämän Sixt-ajonautinnon. Pyydämme myös huomioimaan autonvarauksen yhteydessä, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli riippuvat kulloisestakin saatavuudesta. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä huoletta seuraavan varauksesi jo vaikka samantien ja pääset pian nauttimaan autonvuokrauksesta Saint-Quentin-en-Yvelinesissa!

Tutustu Ranskaan vaivattomasti Sixtin vuokra-autolla

Saint-Quentin-en-Yvelines on viehättävä ranskalainen kaupunki Pariisin läheisyydessä ja sieltä löytyy paljon nähtävää ja tehtävää Sixtin vuokra-autoilijalle. Ajamalla noin 4 km pääset vierailemaan kauniissa Eglise Notre-Dame en sa nativité -kirkossa, joka on mukava nähtävyys kaupungissa vieraillessasi. Halutessasi kokea suuren kaupungin vilinää, voit suunnata vuokra-auton keulan kohti Pariisia ja viettää siellä ikimuistoisen päivän vierailemalla Eiffel-tornilla ja Riemukaarella. Autoillen matkaat pääkaupunkiin vain noin tunnissa eli illaksi suuntaat kätevästi takaisin Saint-Quentin-en-Yvelinesin rauhaan. Kaupungista löytyy monenlaisia aktiviteetteja ja jos olet kiinnostunut golfaamisesta, kannattaa suunnata Saint-Quentin-en-Yvelinesin laajoille golfkentille viettämään päivää. Kun käytössäsi on Sixtin vuokra-auto Saint-Quentin-en-Yvelinesissa, koet enemmän ja pääset näkemään kohteesi monipuolisesti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service