Autonvuokraus
Saint-Raphaël
Piilota
Ranska // Saint-Raphaël
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Raphaël

Jos seuraava loma- tai työmatkasi suuntautuu Ranskan Saint-Raphaëlin kaupunkiin, kannattaa matka aloittaa sujuvasti Sixt Autovuokraamon kautta! Tarjoamme käyttöösi laadukkaan ja kattavan merkkiautojen valikoiman aina kilpailukykyiseen hintaan sekä asiantuntevan asiakaspalvelun kera. Sixt Saint-Raphaëlista löydät turvalliset henkilöautot ja farmarit, joilla ajelee perille taloudellisesti vaikka koko perhe matkatavaroineen. Näyttävyyden haluun meiltä löytyy loisteliaat urheilu- ja avoautot, joilla saavut paikalle tyylillä. Mikäli tarvetta on tilalle, tutustu tilaviin maastureihimme, jotka selviävät haastavammistakin reittivalinnoista vaivattomasti. Ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa autonvuokrausta Saint-Raphaëlissa koskeviin kysymyksiin mielellään viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä!

 
 • Saint-Raphael Rautatieasema
  Rue Waldeck-Rousseau
  83700 Saint-Raphaël

  ma. - la.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  su.12:00 - 16:00
  Juhlapyhä12:00 - 16:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Saint-Raphael Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Rue Waldeck-Rousseau
  83700 Saint-Raphaël

  ma. - la.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  su.12:00 - 16:00
  Juhlapyhä12:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Nauti autonvuokrauksesta Saint-Raphaëliissa kätevillä lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Saint-Raphaël tarjoaa kaikki vuokra-autot jo valmiiksi hyvin varusteltuina ja kaikki ajoneuvot ovat uusia, keskimäärin vain 3 kuukautta vanhoja. Varaustasi voit höystää helposti kätevillä lisäpalveluillamme, jotka löydät myös tarkemmin verkkosivuiltamme. Nappaa matkaasi vapaat ajokilometrit ja tutustu Ranskaan kilometreistä huolehtimatta. Näiden kaveriksi sopii GPS-navigaattori, joka huolehtii perille pääsemisestä ja vapauttaa sinut nauttimaan ajomukavuudesta. Mikäli matkassa on useampi innokas kuski, on varaukseen mahdollista lisätä myös lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee kokemaan Sixt-ajonautinnon. Sixt Saint-Raphaëliin voit palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri niin sovittaesssa ja nauttia autonvuokrauksestasi Saint-Raphaëlissa täysillä loppuun asti. Pyydämme myös huomioimaan autonvarauksen yhteydessä, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli riippuvat kulloisestakin saatavuudesta. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksesi huoletta jo etukäteen!

Saint-Raphaëlin tiet kutsuvat Sixtin vuokra-autoilijaa

Saint-Raphaël sijaitsee Etelä-Ranskassa Ranskan Rivieralla ja se on oiva kohde Sixtin vuokra-autoilijalle, sillä siellä etäisyydet taittuvat kätevimmin autoillen. Tässä kohteessa voit nauttia rantalomasta sekä vilkkaista kaupunkiaktiviteeteista, joten voit yhdistää molempien parhaat puolet. Vieraile ainakin Fréjus-katedraalissa, jonne ajelet nopeasti vain 10 minuutissa. Abbaye De Lérinsin luostari on myös käymisen arvoinen paikka. Matkaan kannattaa sisällyttää päiväreissu Cannesiin, joka sijaitsee vain noin 40 km päässä Saint-Raphaëlista. Cannesista löydät loisteliasta menoa ja pääset tutustumaan tähän tunnettuun kaupunkiin ja palata kätevästi illaksi takaisin majoitukseen Saint-Raphaëliin. Sixt tekee matkastasi monipuolisemman ja antaa sinun tehdä suunnitelmat omien aikataulujesi mukaisesti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service