Autonvuokraus
Saint Tropez
Piilota
Ranska // Saint Tropez
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Sixtin vuokra-autolla Saint-Tropez ulottuvillasi

Sixt Autovuokraamo Saint-Tropezin alueella on erinomainen aloituspiste matkallesi aurinkoiseen Etelä-Ranskaan. Autonvuokraus Saint-Tropezista mahdollistaa niin liikematkat kuin huviretket oman makusi mukaan, sillä vuokra-auton avulla voit päättää aikataulusi ja matkakohteesi itsenäisesti etkä ole sidottu julkisen liikenteen mukanaan tuomiin rajoitteisiin. Voit varata vuokra-autosi Saint-Tropezista helposti jo ennen matkasi alkamista. Varauksen teko onnistuu monella tavalla, kuten erillisellä Sixtin sovelluksella, internetissä varaustyökalumme avulla tai puhelimitse. Saint-Tropezin vuokra-autojen tarjontamme on kattava, ja kauttamme löydät niin perheelle, yksin matkaaville, kaveriporukoille kuin pariskunnillekin sopivat ajoneuvot. Edustavalle liikematkalle ja ylellisen matkakokemuksen mahdollistamiseen tarjoamme valikoiman tyylikkäitä ja sulavalinjaisia luksusautoja. Tarjoamme laadukkaat vuokra-autot myös budjettimatkailua suunnittelevalle sekä jykevät nelivetomaasturit luontokohteisiin ja maaseutumatkailuun.

 
 • Saint Tropez Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport La Mole
  83310 La Mole

  ma. - la.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Saint Tropez

  Sixt Autonvuokraus
  Rue du 11 Novembre 1918-Bat A
  83990 St. Tropez

  ma. - la.09:00 - 12:00
   14:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Saint-Tropezista aloittaa matkasi miellyttävästi

Autonvuokraus Saint-Tropezista on hyvä valinta, mikäli toivot matkaltasi vapautta ja haluat nauttia leppoisasta ranskalaisesta tunnelmasta omalla tyylilläsi. Entistäkin enemmän yksilöllisyyttä matkaasi saat, kun liität autonvuokraukseesi lisäpalveluita omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tarjoamme käyttöösi myös lisäturvia perusvuokrahintaan kuuluvien vakuutusten ja turvien lisäksi. GPS-navigaattori opastaa sinut luotettavasti niin parhaiden nähtävyyksien, kokouspaikkojen kuin lähiseudun luontokohteidenkin pariin. Useamman ajotaitoisen henkilön kanssa puolestaan pääset jakamaan ajamisen ilon, kun valitset lisäkuljettajapalvelun. Perhelomailuun sopivat laadukkaat ja standardien mukaiset lastenistuimet ja turvakaukalot ovat niin ikään valittavissa lisäpalvelutarjonnastamme. Mieleisesi lisäturvat ja -palvelut voit valita käyttöösi helposti jo varausvaiheessa. Pyydämme huomioimaan, että varaus tehdään ajoneuvokategoriaa kohden, joten lopullinen vuokra-autosi malli voi poiketa varaustyökalun kuvaamasta esimerkkiajoneuvosta.

Ylellinen Saint-Tropez hurmaa kokeneemmankin matkailijan

Luksusluokan huvipursistaan tunnettu Saint-Tropez on tullut tutuksi julkisuuden henkilöiden ylellisenä lomakohteena, mutta maineestaan huolimatta Saint-Tropez soveltuu mainiosti myös esimerkiksi perhematkailuun. Ranskan Rivieran loputtomat hiekkarannat houkuttelevat pakkaamaan eväät mukaan ja suunnistamaan Sixtin vuokra-autolla päiväretkelle meren läheisyyteen. Vapailla ajokilometreillä varustetulla vuokra-autolla voit ajella kaikessa rauhassa myös pidemmille retkille pitkin rannikkoa. Miltä kuulostaisi vaikkapa päiväretki legendaariseen satamakaupunkiin Marseilleen tai elokuvajuhlistaan tunnettuun Cannesiin? Myös maaseudun perinteikkäät viinitilat ja toinen toistaan hurmaavammat pikkukylät ovat ulottuvillasi, kun valitset matkakumppaniksesi luotettavan vuokra-auton Sixtin Autovuokraamosta Saint-Tropezista.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service