Autonvuokraus
Saint Tropez Lentoasema
Piilota
Ranska // Saint Tropez // Saint Tropez Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Saint Tropez Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aéroport La Mole
  83310 La Mole FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LTT
Aukioloajat
ma. - la.09:00 - 13:00
 
 

Sixtin autovuokraamo Saint Tropezin lentoasemalla

Autonvuokraus Saint Tropezin lentoasemalla, joka tunnetaan myös nimellä La Mole, on helppoa. Tarjoamme todella monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Valikoimastamme löydätkin vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen. Meiltä vuokraat niin käteviä kaupunkiautoja kuin perheille loistavasti sopivia sedaneitakin aina edullisista vaihtoehdoista hieman suuremman budjetin autoihin. Automme ovat aina uusinta mallia ja niistä löytyy muun muassa ilmastointi ja turvatyynyt. Voit valita vuokra-autoosi erilaisia lisätarvikkeita, kuten GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli haluat ajaa huolettomasti pitempiäkin matkoja, voit valita vuokra-autoosi rajoittamattomat kilometrit. Kolarien ja muiden vahinkojen varalta sinun on mahdollista ottaa kattava vakuutuspaketti. Tämä on suositeltavaa varsinkin nuorille ja kokemattomille kuljettajille. Sixtin avulla pääset matkaamaan lentoasemalta hotelliisi ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Saint Tropezin lentoasemalle, LTT, on henkilökuntamme valmiina auttamaan sinua. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Saint Tropezin lentoasemalta käy kätevästi netissä

Saint Tropezin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä La Mole, sijaitsee 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on kohtalaisen pieni ja sinne lennetään vain muutamia reittejä. Toimipisteemme on siis helppo löytää uloskäynnin lähettyviltä, missä kaikki muutkin autonvuokrauksen toimipisteet ovat. Jos olet vuokrannut auton etukäteen netistä tai puhelimitse, voit silloin käydä vain noutamassa vuokra-autosi avaimet toimipisteeltämme. Avaimet myös palautetaan sinne samaan paikkaan. Älä epäröi kysyä, jos sinulla on vuokraukseen liittyviä kysymyksiä. Me olemme täällä valmiita auttamaan sinua.

Koe kaupungin kymmenet rannat vuokra-autolla

Autonvuokraus Saint Tropezin lentoasemalta on järkevää, sillä vuokra-autolla pääset liikkumaan ilman rajoituksia. Kaupunki sijaitsee Nizzan lähettyvillä Ranskan Rivieralla. Täällä siis haluaa käydä tutustumassa kaupungin upeisiin rantoihin ja kristallinkirkkaaseen veteen. Kaupunki on tunnettu myös taiteesta. Myös museot ovat käymisen arvoisia. La Citadelle de Saint-Tropez - Musée d'histoire maritime, eli merenkäynnin museo on niistä ehkä juurikin se kaikista mielenkiintoisin. Kun otat vuokra-auton Saint Tropezin lentoasemalta, pääset käymään kaikissa näissä paikoissa ja paljon muuallakin. Vuokra-auto helpottaa matkustamista huomattavasti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.09:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Saint Tropez Lentoasema LTT Aéroport La Mole 83310 La Mole 43.205504, 6.481934 +33-820007498

Sixt-toimipiste Saint Tropez Lentoasema LTT

Aéroport La Mole
83310 La Mole
 
Puhelinnro +33-820007498

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service