Auton vuokraus alueella Toulon

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Toulon

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Toulon Juna-as SNCF alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Toulon

Sixtin avulla autonvuokrauksesta Toulonissa monipuolisempi

Sixtin avulla autonvuokrauksesta Toulonissa monipuolisempi

Sixt Autovuokraamo Toulon toivottaa työ- ja lomamatkailijat lämpimästi tervetulleiksi ja tarjoaa kattavan merkkiautojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Vuokra-autovalikoimamme on laadukas ja sieltä löytyy sopiva vuokra-auto jokaiselle, halutessasi asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään valinnan teossa. Suositut henkilöautot ja farmarit sopivan yksin matkustavalle kuin isommalle seureellekin ja niillä ajelet taloudellisesti kohteesta toiseen. Näyttävät urheilu- ja avoautot eivät taas jätä ketään kylmäksi ja niillä saavut paikalle tyylillä. Tilavat maasturit sopivat seikkailijoille, jotka eivät tiedä etukäteen, minne tie mahdollisesti vie. Käänny ystävällisen asiakaspalvelumme puoleen, jos jokin askarruttaa mieltäsi, niin me autamme autonvuokrausta Toulonissa koskevissa kysymyksissä! Sixt Autovuokraamo Toulon tarjoaa kattavan valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja vuokra-autoja aina edulliseen hintaan ja perusteellisesti varusteltuina. Meiltä löydät laadukkaat lisäpalvelut, joilla muokkaat varauksesta juuri itsellesi sopivan. GPS-navigaattori on mukava lisävaruste, sillä se vapauttaa sinut nauttimaan ajomukavuudesta entistä enemmän ja ohjaa helposti perille. Pienten lasten kanssa matkustaville suositelemme lisävarusteeksi turvallisia lastenistuimia, jotta koko perhe matkustaa turvallisesti. Suuremman seurueen kanssa matkustaessa voi olla hyvä idea jakaa ajokilometrejä, jolloin kannattaa lisätä varaukseen lisäkuljettaja. Sixt Touloniin palautat vuokra-auton vuorokauden ympäri niin sovittaessa. Kaupungista löytyy tällä hetkellä kolme eri toimipistettä: yksi lentoasemalta, toinen juna-asemalta ja kolmas La Valette-du-Varista. Pyydämme myös huomioimaan autonvarauksen yhteydessä, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli riippuvat kulloisestakin saatavuudesta. Lisäpalvelut lisäät varaukseesi kätevästi myös verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme!
Koe Toulon Sixtin vuokra-auton kyydissä

Koe Toulon Sixtin vuokra-auton kyydissä

Toulon on viihtyisä satamakaupunki Etelä-Ranskassa ja siellä on helppo liikkua kohteesta toiseen, kun käytössä on oma Sixtin vuokra-auto. Toulonissa yhdistät helposti kaupunki- ja rantaloman, sillä kaupunki tarjoaa kaikkea, mitä voit reissulta toivoa. Tutustu Toulonin viehättävään vanhaan kaupunkiin, satamaan ja ajele noin 10 km matka Mont Faronin vuorelle, josta aukeavat upeat näkymät kaupunkiin ja merelle. Toulonista kannattaa tehdä päiväretki kuuluisaan Saint-Tropezin kaupunkiin, sillä tämä sijaitsee vain 70 km ajomatkan päässä, joten palaat näppärästi illaksi takaisin Touloniin. Koko Toulonin lähialue on viehättävää seutua ja sieltä löytyy tekemistä ja nähtävää varmasti useammaksi päiväksi. Valitse Sixt, kun haluat kokea matkallasi enemmän!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Toulon
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Toulon?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Toulon sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Toulon.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Toulon?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Toulon. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 1616 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Toulon
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Toulon?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Toulon?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Toulon?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Toulon

Näytä lisää