Autonvuokraus
Toulouse-Matabiau Juna-as.
Piilota
Ranska // Toulouse // Toulouse-Matabiau Juna-as.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Toulouse-Matabiau Juna-as.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 64 Boulevard Pierre Sémard
  31500 Toulouse FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: TLSX01
Aukioloajat
ma. - la.07:00 - 20:00
su.09:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 19:00
 
 24 h palautus

Ihastu Toulouseen Sixtin vuokra-autolla

Matkasi Toulouseen saa erinomaisen startin, kun valitset autonvuokraukseen Toulouse-Matabiaun juna-aseman Sixtin. Kun varaat vuokra-autosi etukäteen meiltä, ajoneuvosi odottaa sinua kätevästi asemalla heti junasta astuttuasi. Näin pääset nauttimaan Toulousesta hukkaamatta aikaa juna-asemalla. Koska Toulouse-Matabiaun juna-aseman sijaitsee kaupungin keskustassa metrolinja A:n varrella, se on erinomaisella paikalla myös jo kaupungissa oleskeleville matkailijoille, ja vuokra-autoa on helppo tulla noutamaan toimipisteeltä. Autonvuokraus Toulouse-Matabiaun juna-asemalta on erinomainen valinta niin liikematkustajille kuin turisteillekin. Työmatkalaisen on vuokra-autolla helppo kulkea kaupungissa tapaamisesta toiseen, kun taas lomamatkustajille vuokra-auto tarjoaa erinomaisen tavan tutustua Toulousen nähtävyyksiin ja kulttuuritarjontaan. Kaunis kaupunki vaaleanpunaisine rakennuksineen tarjoaa paljon upeita maisemia vuokra-auton ikkunasta ihmeteltäväksi. Vuokra-auto tuo kaupungin ja ympäröivien alueiden tutkimiseen myös vapautta, sillä vuokra-autolla et ole sidottu julkiseen liikenteeseen tai turistibussien aikatauluihin, vaan voit suunnitella omat reittisi ja pysähtyä silloin, kun jotain mielenkiintoista tulee vastaan. Voit myös nauttia vierailukohteistasi niin kauan kuin sinulle sopii.

Hyvin varustellut vuokra-autot Toulouse-Matabiaun juna-aseman Sixtiltä

Sixt Autovuokraamo Toulouse-Matabiaun juna-asemalla tarjoaa sinulle kattavan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja kaikkiin tarpeisiin. Olitpa kaupungissa sitten työn merkeissä, romanttisella viikonloppulomalla tai viettämässä aikaa perheen tai ystäväporukan kanssa, meiltä löydät sinulle sopivan ajoneuvon. Valikoimaamme kuuluu sekä henkilöautoja, katumaastureita, farmareita että minibusseja useilta huippumerkeiltä, mukaan lukien BMW, Audi ja Mercedes Benz. Huomaathan kuitenkin varauksen yhteydessä, että emme voi varaushetkellä taata tietyn merkin saatavuutta. Lupaamme kuitenkin käyttöösi ajoneuvon valitsemastasi autoluokasta. Kun olet valinnut sinulle mieluisen autoluokan, voit vielä räätälöidä vuokra-autosta sinun ja mahdollisen matkaseurueesi tarpeisiin sopivan erilaisilla lisäpalveluillamme. Laajasta lisäpalveluvalikoimastamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, lastenistuimet ja turvakaukalot sekä erilaiset lisäturvavaihtoehdot. Kattavan listan saatavilla olevista lisäpalveluista löydät varauksen yhteydessä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.07:00 - 20:00
su.09:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Toulouse-Matabiau Juna-as. TLSX01 64 Boulevard Pierre Sémard 31500 Toulouse 43.610123, 1.453693 +33-820007498

Sixt-toimipiste Toulouse-Matabiau Juna-as. TLSX01

64 Boulevard Pierre Sémard
31500 Toulouse
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service