Autonvuokraus
Tours
Piilota
Ranska // Tours
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tours

Seuraavan työ- tai lomamatkasi kohdistuessa Toursin kaupunkiin, kannattaa suunnata ensiksi Sixt Autovuokraamoon hakemaan oma laadukas vuokra-auto. Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita merkkiautoja aina kilpailukykyiseen hintaan ja asiantuntevan asiakaspalvelun kera. Sixt Toursista löydät taloudelliset henkilöautot ja farmarit, joilla matkat taittuvat mukavasti. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla pääset tekemään vaikutuksen saapuessasi paikalle. Seikkailjoille sopivat tilavat maasturit, jotka selviävät hankalammistakin reittivalinnoista. Mikäli tarvetta on kuljettaa suurempia määriä tavaraa, tutustu pakettiautovalikoimaamme. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä, jos tarvitset varauksen teossa apua tai sinulla on kysyttävää autonvuorauksesta Toursissa.

 
 • Tours Rautatieasema TGV
  2 Place De La Gare
  37700 Tours (St Pierre des Corps)

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Chambray-les-Tours
  33 Rue Charles Coulomb
  37170 Chambray-les-Tours

  ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  ti. - la.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Tours Rautatieasema TGV

  Sixt Autonvuokraus
  2 Place De La Gare
  37700 Tours (St Pierre des Corps)

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Chambray-les-Tours

  Sixt Autonvuokraus
  33 Rue Charles Coulomb
  37170 Chambray-les-Tours

  ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  ti. - la.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt tarjoaa luotettavaa autonvuokrausta Toursissa

Sixt Autovuokraamo Tours tarjoaa laadukkaat ja uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat vuokra-autot edullisesti ja hyvin varusteltuina. Sinulla on mahdollisuus muokata varaustasi kätevillä lisäpalveluilla. Vapaat ajokilometrit varauksessa mahdollistavat kohteeseen monipuolisen tutustumisen ja niitä kulutat kätevästi, kun käytössäsi on GPS-navigaattori, joka antaa reittiohjeet ja vapauttaa sinut kartturin hommista. Lisäkuljettaja on mukava lisä, jos matkassa on useampi innokas Sixt-kuski. Pienten lasten kanssa matkustaville suosittelemme lisävarusteeksi turvallisia lastenistuimia, jotta koko perhe matkustaa turvallisesti. Pyydämme myös huomioimaan autonvarauksen yhteydessä, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli riippuvat kulloisestakin saatavuudesta. Kun maksat varauksen vasta noudettaessa, teet siihen muutokset ja mahdollisen peruutuksen maksutta. Toursista löytyy tällä hetkellä kaksi Sixt-toimipistettä: toinen rautatieasemalta, jonne voit sopimuksen mukaan palauttaa vuokra-auton vuorokauden ympäri, ja toinen Chambray-les-Toursista.

Tutustu Toursiin monipuolisesti Sixtin vuokra-autolla

Tours sijaitsee Ranskan keskiosissa ja se on tunnettu erityisesti viininviljeyseutuna. Koko perheelle mukava kohde on 20 km päässä sijaitseva Grand Aquarium de Touraine -akvaario, jossa varsinkin perheen pienimmät nauttivat olostaan varmasti. Myös Saint-Gatienin katedraali on kaunis ja käymisen arvoinen kohde. Halutessasi nauttia ulkoilmasta ja luonnon rauhasta, suuntaa vuokra-auton keula kohti Parc naturel régional Loire-Anjou-Tourainen luonnonpuistoa, joka sijaitsee noin 65 km päässä Toursista. Toursin lähistöltä löytyy paljon viehättäviä pikkukaupunkeja, joissa kannattaa mahdollisuuksien mukaan käydä tutustumassa. Kun käytössäsi on oma Sixtin vuokra-auto, tutustut kohteeseen helposti ja monipuolisesti omien aikataulujen puitteissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service