Auton vuokraus alueella Tours

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Tours

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Tours Rautatieasema TGV alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Tours

Sixt tarjoaa luotettavaa autonvuokrausta Toursissa

Sixt tarjoaa luotettavaa autonvuokrausta Toursissa

Seuraavan työ- tai lomamatkasi kohdistuessa Toursin kaupunkiin, kannattaa suunnata ensiksi Sixt Autovuokraamoon hakemaan oma laadukas vuokra-auto. Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita merkkiautoja aina kilpailukykyiseen hintaan ja asiantuntevan asiakaspalvelun kera. Sixt Toursista löydät taloudelliset henkilöautot ja farmarit, joilla matkat taittuvat mukavasti. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla pääset tekemään vaikutuksen saapuessasi paikalle. Seikkailjoille sopivat tilavat maasturit, jotka selviävät hankalammistakin reittivalinnoista. Mikäli tarvetta on kuljettaa suurempia määriä tavaraa, tutustu pakettiautovalikoimaamme. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä, jos tarvitset varauksen teossa apua tai sinulla on kysyttävää autonvuorauksesta Toursissa. Sixt Autovuokraamo Tours tarjoaa laadukkaat ja uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat vuokra-autot edullisesti ja hyvin varusteltuina. Sinulla on mahdollisuus muokata varaustasi kätevillä lisäpalveluilla. Vapaat ajokilometrit varauksessa mahdollistavat kohteeseen monipuolisen tutustumisen ja niitä kulutat kätevästi, kun käytössäsi on GPS-navigaattori, joka antaa reittiohjeet ja vapauttaa sinut kartturin hommista. Lisäkuljettaja on mukava lisä, jos matkassa on useampi innokas Sixt-kuski. Pienten lasten kanssa matkustaville suosittelemme lisävarusteeksi turvallisia lastenistuimia, jotta koko perhe matkustaa turvallisesti. Pyydämme myös huomioimaan autonvarauksen yhteydessä, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli riippuvat kulloisestakin saatavuudesta. Kun maksat varauksen vasta noudettaessa, teet siihen muutokset ja mahdollisen peruutuksen maksutta. Toursista löytyy tällä hetkellä kaksi Sixt-toimipistettä: toinen rautatieasemalta, jonne voit sopimuksen mukaan palauttaa vuokra-auton vuorokauden ympäri, ja toinen Chambray-les-Toursista.
Tutustu Toursiin monipuolisesti Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Toursiin monipuolisesti Sixtin vuokra-autolla

Tours sijaitsee Ranskan keskiosissa ja se on tunnettu erityisesti viininviljeyseutuna. Koko perheelle mukava kohde on 20 km päässä sijaitseva Grand Aquarium de Touraine -akvaario, jossa varsinkin perheen pienimmät nauttivat olostaan varmasti. Myös Saint-Gatienin katedraali on kaunis ja käymisen arvoinen kohde. Halutessasi nauttia ulkoilmasta ja luonnon rauhasta, suuntaa vuokra-auton keula kohti Parc naturel régional Loire-Anjou-Tourainen luonnonpuistoa, joka sijaitsee noin 65 km päässä Toursista. Toursin lähistöltä löytyy paljon viehättäviä pikkukaupunkeja, joissa kannattaa mahdollisuuksien mukaan käydä tutustumassa. Kun käytössäsi on oma Sixtin vuokra-auto, tutustut kohteeseen helposti ja monipuolisesti omien aikataulujen puitteissa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Tours
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Tours?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tours sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Tours.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Tours?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Tours. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 1263 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Tours
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Tours?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Tours?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Tours?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Tours

Näytä lisää