Autonvuokraus
Vannes
Piilota
Ranska // Vannes
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vannes

Vannesin keskustan Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi osaavat autonvuokrauspalvelut sekä laadukkaan, uudenveroisen autokaluston, josta löydät sopivan ajoneuvon niin Vannesin suunnalle suuntautuvalle loma- kuin työmatkallekin. Kätevän kokoiset henkilöautot ovat erinomainen valinta kaupungin keskustan kapeilla kaduilla ajeluun, kun taas maastureilla pudottelet huoletta myös syrjäisemmillä, päällystämättömillä teillä. Farmarin kyytiin saa mahtumaan reilummin varusteita ja vaikkapa ostoksia. Entäpä miltä kuulostaa kultareunuksen matkallesi tuova urheilu- tai avoauto? Sixt Autovuokraamon Vannesin-toimipisteelle voit varata myös sellaisen. Nauti siis osaavista ja joustavista autonvuokrauspalveluista varaamalla meiltä vuokra-autosi tulevalle Vannesin-matkallesi!

 
 • Vannes Rautatieasema TGV
  49 Boulevard de la Paix
  56000 Vannes

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   13:00 - 18:30
  la.09:00 - 12:30
   13:00 - 18:00
  Juhlapyhä10:30 - 15:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Vannes Rautatieasema TGV

  Sixt Autonvuokraus
  49 Boulevard de la Paix
  56000 Vannes

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   13:00 - 18:30
  la.09:00 - 12:30
   13:00 - 18:00
  Juhlapyhä10:30 - 15:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Valitse vuokra-autoosi kaikkein osuvimmat lisäpalvelut

Autonvuokraus Ranskan Vannesiin suuntautuvalle matkalle kannattaa viimeistellä lisäpalveluilla, jotka palvelevat parhaiten juuri sinun matkaasi. Lisäpalvelumme ovat vapaasti valittavissa, minkä ansiosta maksat vain niistä palveluista, jotka päätät varaukseesi lisätä. Meillä valittavanasi ovat muun muassa matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit, joista molemmat tarjoavat ihanasti lisävapautta matkasi suunnitteluun. Kolariturva, lasi- ja rengasturva sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus sisällyttävät puolestaan matkaasi vierailla maanteillä korvaamatonta turvallisuuden tunnetta. Lisää vielä vuokra-autoosi GPS-navigaattori, ja voitte vaihtaa päivän suunnitelmaa tuon tuostakin. Ja mikäli mukananne kulkee perheen pienimmäinen, myös lasten turvaistuin on hyvä lisätä varaukseen. Poimi mukaan haluamasi lisäpalvelut ja -turvat, ja vahvista varauksesi sivustollamme helposti ja nopeasti.

Vuokra-autolla Vannesin valloitukseen

Vannes on pikkukaupunki Luoteis-Ranskassa. Kaunis Vannes hurmaa tänne matkaavan välittömästi runsaan vehreällä luonnollaan ja pienen paikkakunnan kiireettömällä elämänrytmillä. Keskiaikaisia rakennuksia riittää alueella ihailtaviksi päiväkausiksi, ja vanha kaupunki viehättää jo astuttaessa sisään sen keskiaikaisista porteista kauniille, koskemattomille mukulakivikaduille, joita ympäröivät kauniit ja ikiaikaiset, puuverhoillut talot. Aivan keskustan sydämessä sijaitsee katedraali nimeltään Cathédrale Saint-Pierre de Vannes, jonka ylväässä ilmeessä goottinen aikakausi yhdistyy romantiikan aikaan. Ota allesi vuokra-auto Vannenissa ja kierrä sillä lomasi aikana alueen kaikki keskiaikaiset kirkot ja monumentit! Myös satama-alue on näkemisen arvoinen paikka, kuten useat alueen ravintolatkin, joissa pääset nauttimaan perinteisistä ranskalaisista makuelämyksistä. Kaikki edellä mainitut ja paljon muuta koet mitä kätevimmin vuokra-autosta käsin - kokonaan omien aikataulujesi ja mieltymystesi mukaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service