Auton vuokraus alueella Vannes

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Vannes

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Vannes Rautatieasema TGV alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Vannes

Valitse vuokra-autoosi kaikkein osuvimmat lisäpalvelut

Valitse vuokra-autoosi kaikkein osuvimmat lisäpalvelut

Vannesin keskustan Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi osaavat autonvuokrauspalvelut sekä laadukkaan, uudenveroisen autokaluston, josta löydät sopivan ajoneuvon niin Vannesin suunnalle suuntautuvalle loma- kuin työmatkallekin. Kätevän kokoiset henkilöautot ovat erinomainen valinta kaupungin keskustan kapeilla kaduilla ajeluun, kun taas maastureilla pudottelet huoletta myös syrjäisemmillä, päällystämättömillä teillä. Farmarin kyytiin saa mahtumaan reilummin varusteita ja vaikkapa ostoksia. Entäpä miltä kuulostaa kultareunuksen matkallesi tuova urheilu- tai avoauto? Sixt Autovuokraamon Vannesin-toimipisteelle voit varata myös sellaisen. Nauti siis osaavista ja joustavista autonvuokrauspalveluista varaamalla meiltä vuokra-autosi tulevalle Vannesin-matkallesi!Autonvuokraus Ranskan Vannesiin suuntautuvalle matkalle kannattaa viimeistellä lisäpalveluilla, jotka palvelevat parhaiten juuri sinun matkaasi. Lisäpalvelumme ovat vapaasti valittavissa, minkä ansiosta maksat vain niistä palveluista, jotka päätät varaukseesi lisätä. Meillä valittavanasi ovat muun muassa matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit, joista molemmat tarjoavat ihanasti lisävapautta matkasi suunnitteluun. Kolariturva, lasi- ja rengasturva sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus sisällyttävät puolestaan matkaasi vierailla maanteillä korvaamatonta turvallisuuden tunnetta. Lisää vielä vuokra-autoosi GPS-navigaattori, ja voitte vaihtaa päivän suunnitelmaa tuon tuostakin. Ja mikäli mukananne kulkee perheen pienimmäinen, myös lasten turvaistuin on hyvä lisätä varaukseen. Poimi mukaan haluamasi lisäpalvelut ja -turvat, ja vahvista varauksesi sivustollamme helposti ja nopeasti.
Vuokra-autolla Vannesin valloitukseen

Vuokra-autolla Vannesin valloitukseen

Vannes on pikkukaupunki Luoteis-Ranskassa. Kaunis Vannes hurmaa tänne matkaavan välittömästi runsaan vehreällä luonnollaan ja pienen paikkakunnan kiireettömällä elämänrytmillä. Keskiaikaisia rakennuksia riittää alueella ihailtaviksi päiväkausiksi, ja vanha kaupunki viehättää jo astuttaessa sisään sen keskiaikaisista porteista kauniille, koskemattomille mukulakivikaduille, joita ympäröivät kauniit ja ikiaikaiset, puuverhoillut talot. Aivan keskustan sydämessä sijaitsee katedraali nimeltään Cathédrale Saint-Pierre de Vannes, jonka ylväässä ilmeessä goottinen aikakausi yhdistyy romantiikan aikaan. Ota allesi vuokra-auto Vannenissa ja kierrä sillä lomasi aikana alueen kaikki keskiaikaiset kirkot ja monumentit! Myös satama-alue on näkemisen arvoinen paikka, kuten useat alueen ravintolatkin, joissa pääset nauttimaan perinteisistä ranskalaisista makuelämyksistä. Kaikki edellä mainitut ja paljon muuta koet mitä kätevimmin vuokra-autosta käsin - kokonaan omien aikataulujesi ja mieltymystesi mukaan!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Vannes
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Vannes?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Vannes sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Vannes.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Vannes?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Vannes. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,4
Perustuu 234 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Matka Sixtille
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Vannes
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Vannes?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Vannes?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Vannes?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Vannes

Näytä lisää