Autonvuokraus
Vélizy-Villacoublay
Piilota
Ranska // Vélizy-Villacoublay
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vélizy-Villacoublay

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Vélizy-Villacoublayssa on ehdoton lisä matkasuunnitelmiisi, kun suunnitteilla on valjastaa luotettava, moderni vuokra-auto Pohjois-Ranskan kauniiden maisemien tutkimiseen. Löydät Sixtin toimipisteen kätevästi aivan tunnelmallisen Vélizy-Villacoublayn keskustasta. Olipa aikeissasi sitten suunnata tänne työ- tai lomamatkan merkeissä, tälle palvelupisteellemme voit varata sinua odottamaan kompaktin kokoisen henkilöauton, lisäväljyyttä matkustajille ja säilytystilaa suuremmille matkatavaroille tarjoavan farmarin tai maastosta maastoon kevyesti sukkuloivan maasturin. Tai miltä kuulostaisi ryydittää Vélizy-Villacoublayn loma eeppisen tunnelman mukanaan tuovalla avoautolla tai urheiluautolla? Päätä sinulle tai seurueellesi sopivin ajoneuvo varaamalla se Sixtin laadukkaasta autokalustosta!

 
 • Pariisi Velizy/BMW

  Sixt Autonvuokraus
  39 Avenue Louis Breguet
  78140 Vélizy Villacoublay

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Lisäpalveluilla täydennät autonvuokrauksen Vélizy-Villacoublayssa

Olipa valintasi mikä tahansa edellä mainituista ajoneuvotyypeistä, toteuta autonvuokraus Vélizy-Villacoublayn Sixt Autovuokraamoon, ja haluamaasi kategoriaan kuuluva vuokra-auto odottaa sinua näppärästi määränpäässä. Varaukseen on myös hyvä sisällyttää sinulle tai seurueellesi tarpeelliset lisäpalvelut ja -varusteet. Matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit tuovat kaivattuja lisävapauksia autonvuokrauskokemukseen, samalla kun vapaaehtoinen henkilövakuutus, kolariturva sekä lasi- ja rengasturva maksimoivat turvallisuuden tunteen. Höystä laadukas vuokra-autosi GPS-navigaattorilla, ja nautit ranskalaisista maisemista vapaammin, varmemmin perille kohteeseen löytäen. Muistathan varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata käyttöösi ainoastaan haluamasi ajoneuvokategorian, ei tiettyä automallia. Lopullisen menopelin merkki ja malli selviävät paikan päällä kohteeseen päästyäsi.

Löydä Versaillesin ja Vélizy-Villacoublayn ihmeet vuokra-autolla

Vélizy-Villacoublay on Pohjois-Ranskassa, Yvelinesin departementissa sijaitseva kunta, joka löytyy aivan Versaillesin kyljestä, vain 14 kilometrin päässä Pariisista. Vélizy-Villacoublay on erinomainen valinta majoituspaikaksi Pariisiin suuntautuvalla matkalla, mikäli haluat yöpyä pääkaupungin keskustaa rauhallisemmassa miljöössä, mutta kuitenkin riittävän lähellä suurkaupungin menoa ja meininkiä. Vélizy-Villacoublay on mainio paikka akkujen lataamiseen hektisen arjen keskellä. Täällä nautit rauhallisista päiväkävelyistä kuvankauniiden, vehreiden maisemien keskellä ja nautit herkullisista makuelämyksistä paikallisissa ravintoloissa, joiden ranskalaiset keittiöt hurmaavat mauillaan.

Mikäli matkaohjelmaasi sisältyy autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta, ennätät nähdä Vélizy-Villacoublayn ja Versaillesin kauniita seutuja enemmänkin. Esimerkiksi Versaillesin palatsissa sijaitseva, vuonna 1678 perustettu galleria The Hall of Mirrors kannattaa ehdottomasti kokea. Vuokra-auton siivittämänä hurautat sinne viiden kilometrin matkan hetkessä Vélizy-Villacoublaysta käsin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service