Autonvuokraus
Versailles
Piilota
Ranska // Versailles
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Matkusta kätevästi Versaillesissa Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Versailles odottaa matkailijoita ja tarjoaa heille laajan vuokra-autojen valikoiman, jonka saat aina kilpailukykyiseen hintaan. Saavuitpa Ranskaan työmatkalle tai lomareissulle, meiltä löytyy sopiva ajoneuvo juuri sinulle! Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä valitsemaan sinulle ja seurueellesi sopivan ajoneuvon tälle matkalle. Autovalikoimamme Sixt Versaillesissa koostuu laadukkaista henkilöautoista ja farmareista, joilla matkaat taloudellisesti kohteesta toiseen vaikka isommankin seurueen kanssa. Näyttävät urheilu- ja avoautot ovat myös saatavilla ja niillä voit tehdä vaikutuksen koko työporukkaan. Myös tilavat maasturit löydät meiltä ja niillä taitat pidemmätkin ajomatkat mukavasti. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään mahdollisten kysymysten osalta, joten älä epäröi kääntyä puoleemme!

 
 • Versailles
  22 Rue des Chantiers
  78000 Versailles

  ma. - pe.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  la. - su.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Versailles

  Sixt Autonvuokraus
  22 Rue des Chantiers
  78000 Versailles

  ma. - pe.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  la. - su.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Koe Versailles monipuolisemmin Sixtin vuokra-autolla

Kaikki Sixt Versaillesin vuokra-autot ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja niillä kelpaakin ajella ympäri Versaillesia ja lähteä vaikka päiväretkelle Pariisiin nauttimaan kuvankauniista maisemista. Varaustasi ja autonvuokraustasi Versaillesissa voit aina muokata haluamillasi lisäpalveluilla ja suosittu lisävaruste on GPS-navigaattori, jolla helpotat ajomatkojasi, sillä se neuvoo sinua kätevästi reittivalinnoissa. Mikäli reissaamassa on useampi innokas ajokortin haltija, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettajapalvelu, niin useampi pääsee kokemaan Sixtin tarjoaman ajonautinnon. Kattavat lisäturvamme ovat myös miellyttävä lisä mielenrauhalle. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tietyn merkin tai mallin varaaminen ei ole mahdollista.

Autonvuokraus Sixt Versaillesista tekee matkastasi Ranskassa sujuvan

Ranskassa sijaitseva Versailles on tunnettu upeasta Versailles'n palatsistaan, josta löydät historian havinaa ja voit tunnelmoida rauhassa vaikka useampana päivänä, kun pääset paikalle helposti ajellen omalla Sixtin vuokra-autolla. Vuokra-auto Versaillesissa antaakin sinulle paljon joustavuutta ja voit kulkea rauhassa omien aikataulujesi mukaisesti. Versailles on idyllinen kaupunki ja sijaitsee aivan Pariisin läheisyydessä, jonne voit ajella vain alle tunnissa tutustumaan tunnettuihin nähtävyyksiin, kuten Eiffel-torniin ja Louvren museoon, ja voit palata helposti illaksi majoituspaikkaasi. Pääset nauttimaan historiallisesta Versaillesista monipuolisesti matkasi aikana, kun käytössäsi on oma vuokra-auto. Nappaa oma vuokra-autosi edullisesti Sixt Autovuokraamo Versaillesista ja koe seuraava matkakohteesi monipuolisemmin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service