Autonvuokraus
Vincennes
Piilota
Ranska // Vincennes
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vincennes

Vincennesin keskustassa sijaitseva Sixt Autovuokraamo palvelee Pariisin alueelle matkaavaa tarjoten ammattitaitoisia autonvuokrauspalveluja. Vincennesin-toimipisteellemme voit varata odottamaan niin kompaktin kokoisen, ketterästi kulkevan henkilöauton, runsaasti tilaa matkustajille ja matkatavaroille tarjoavan farmarin kuin erilaisissa maastoissa ketterästi rullaavan maasturinkin. Tai jos aikeissa on tehdä Ranskan-matkasta unohtumattoman ikimuistoinen, varaa Vincennesiin odottamaan jokin avo- ja urheiluautovalikoimamme kirkkaista helmistä, ja tulet kruisailemaan tyylillä. Valinta on sinun!

 
 • Vincennes

  Sixt Autonvuokraus
  41 Avenue du Chateau
  94300 Vincennes

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalvelut autonvuokraukseen kattavasta valikoimasta

Käytä helppokäyttöistä varaustyökaluamme ja toteuta autonvuokraus Vincennesin-toimipisteellemme mitä näppärimmin. Kun aloitat varauksen teon sivustollamme, muistathan että vuokra-ajoneuvosi tarkka malli ja merkki selviävät aina vasta perillä kohteessa, ja Sixt voi taata ainoastaan varaamasi vuokra-auton kategorian. Viimeistele varauksesi lisäämällä siihen lisäpalvelut, kuten vapaat ajokilometrit, joiden ansiosta matka saa edetä kilometrimäärästä riippumatta. Mielenrauhaa teiden päälle saat puolestaan kolariturvasta sekä lasi- ja rengasturvasta. Kokoa varauksestasi itsellesi mieluisa paketti!

Koe historiallinen Vincennes ympäristöineen vuokra-autosta käsin

Ranskasta, Pariisin itäiseltä esikaupunkialueelta löytyvä Vincennesin kunta sijaitsee alle seitsemän kilometrin päässä Pariisin keskustan rajalta. Kyseessä on siis hyvin lähellä Pariisia sijaitseva paikkakunta, joka on kuitenkin mukavan välimatkan päässä kaupungin humusta ja hälystä. Vincennes onkin mitä mainioin paikka majoittua Pariisiin suuntaavalle matkaajalle, joka arvostaa hieman hiljaisempaa liikennettä ja vähäisempää ihmispaljoutta kuin mitä pääkaupungin keskustalla on tarjottavanaan. Vincennesiin majoittuessasi saat siis sekä rauhallisemman asuinympäristön että vaivattoman pituisen matkan pääkaupungin keskustaan, toisin sanoen koet siis varsinaisen win-win-tilanteen!

Vincennesin seutua ja ympäristöä on mitä miellyttävin tutkia Sixt Autovuokraamon vuokra-auton avustuksella. Autonvuokraus Vincennesista mahdollistaa helpot siirtymät Vincennesin lähistöllä tutustuttaessa esimerkiksi Vincennesin linnaan, jonne järjestetään opastettuja kierroksia. Tämä massiivinen linna on ollut Ranskan kuninkaallisten käytössä 1300-1600-luvuilla, ja ehdoton osa lisättäväksi tänne suuntautuvan matkan suunnitelmiin. Alueelta löytyy myös erikoislaatuisia museoita, kuten vampyyrimuseo sekä Musée Fragonard d'Alfort -museo ainutlaatuisella luukokoelmallaan. Suunnatessanne auton nokan kunnan keskustasta poispäin, pääsette tutustumaan ihaniin pikkukyliin lumoavine ympäristöineen ja maistuvine paikallisine herkkuineen. Antakaa Sixtin olla mukana tekemässä lomastanne ikimuistoinen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service