Auton vuokraus alueella Vincennes

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Vincennes

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Vincennes alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Vincennes

Lisäpalvelut autonvuokraukseen kattavasta valikoimasta

Lisäpalvelut autonvuokraukseen kattavasta valikoimasta

Vincennesin keskustassa sijaitseva Sixt Autovuokraamo palvelee Pariisin alueelle matkaavaa tarjoten ammattitaitoisia autonvuokrauspalveluja. Vincennesin-toimipisteellemme voit varata odottamaan niin kompaktin kokoisen, ketterästi kulkevan henkilöauton, runsaasti tilaa matkustajille ja matkatavaroille tarjoavan farmarin kuin erilaisissa maastoissa ketterästi rullaavan maasturinkin. Tai jos aikeissa on tehdä Ranskan-matkasta unohtumattoman ikimuistoinen, varaa Vincennesiin odottamaan jokin avo- ja urheiluautovalikoimamme kirkkaista helmistä, ja tulet kruisailemaan tyylillä. Valinta on sinun!Käytä helppokäyttöistä varaustyökaluamme ja toteuta autonvuokraus Vincennesin-toimipisteellemme mitä näppärimmin. Kun aloitat varauksen teon sivustollamme, muistathan että vuokra-ajoneuvosi tarkka malli ja merkki selviävät aina vasta perillä kohteessa, ja Sixt voi taata ainoastaan varaamasi vuokra-auton kategorian. Viimeistele varauksesi lisäämällä siihen lisäpalvelut, kuten vapaat ajokilometrit, joiden ansiosta matka saa edetä kilometrimäärästä riippumatta. Mielenrauhaa teiden päälle saat puolestaan kolariturvasta sekä lasi- ja rengasturvasta. Kokoa varauksestasi itsellesi mieluisa paketti!
Koe historiallinen Vincennes ympäristöineen vuokra-autosta käsin

Koe historiallinen Vincennes ympäristöineen vuokra-autosta käsin

Ranskasta, Pariisin itäiseltä esikaupunkialueelta löytyvä Vincennesin kunta sijaitsee alle seitsemän kilometrin päässä Pariisin keskustan rajalta. Kyseessä on siis hyvin lähellä Pariisia sijaitseva paikkakunta, joka on kuitenkin mukavan välimatkan päässä kaupungin humusta ja hälystä. Vincennes onkin mitä mainioin paikka majoittua Pariisiin suuntaavalle matkaajalle, joka arvostaa hieman hiljaisempaa liikennettä ja vähäisempää ihmispaljoutta kuin mitä pääkaupungin keskustalla on tarjottavanaan. Vincennesiin majoittuessasi saat siis sekä rauhallisemman asuinympäristön että vaivattoman pituisen matkan pääkaupungin keskustaan, toisin sanoen koet siis varsinaisen win-win-tilanteen!Vincennesin seutua ja ympäristöä on mitä miellyttävin tutkia Sixt Autovuokraamon vuokra-auton avustuksella. Autonvuokraus Vincennesista mahdollistaa helpot siirtymät Vincennesin lähistöllä tutustuttaessa esimerkiksi Vincennesin linnaan, jonne järjestetään opastettuja kierroksia. Tämä massiivinen linna on ollut Ranskan kuninkaallisten käytössä 1300-1600-luvuilla, ja ehdoton osa lisättäväksi tänne suuntautuvan matkan suunnitelmiin. Alueelta löytyy myös erikoislaatuisia museoita, kuten vampyyrimuseo sekä Musée Fragonard d'Alfort -museo ainutlaatuisella luukokoelmallaan. Suunnatessanne auton nokan kunnan keskustasta poispäin, pääsette tutustumaan ihaniin pikkukyliin lumoavine ympäristöineen ja maistuvine paikallisine herkkuineen. Antakaa Sixtin olla mukana tekemässä lomastanne ikimuistoinen!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Vincennes
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Vincennes?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Vincennes sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Vincennes.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Vincennes?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Vincennes. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 487 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Vincennes
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Vincennes?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Vincennes?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Vincennes?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Vincennes

Näytä lisää