Autonvuokraus
Ranskan Guayana
Piilota
Ranskan Guayana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ranskan Guayana: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Ranskan Guayanassa

Autonvuokraus Ranskan Guayanassa takaa sen, että sinä pääset näkemään paljon enemmän matkasi aikana. Voithan tehdä automatkoja myös kauemmas. Sixtillä on kaksi toimipistettä maan pääkaupungissa Cayennessa sekä toimipisteet niin Kouroussa kuin Matouryssa. Voit hyvin ottaa auton jo Cayennen lentoasemalle saapuessasi. Autovalikoima vaihtelee hieman toimipisteittäin. Autovalikoimassa on kaikenlaisia autoja aina tavallisista henkilöautoista ja farmareista, katumaastureihin, pakettiautoihin, avoautoihin ja urheiluautoihin. Lisää vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita ja -tarvikkeita, kuten navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja, rajoittamattomat kilometrit tai täysvakuutus. Varaa vuokra-auto Ranskan Guayanasta joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Ajaminen vieraassa maassa

Tässä Ranskan merentakaisessa departementissa ajaminen sujuu melko samalla tavalla kuin Ranskassa ja muualla Euroopassakin. Se ei siis juurikaan tuota ongelmia suomalaisille kuljettajille. Muista vain kaikki tärkeimmät liikennesäännöt:

 • Noudata nopeusrajoituksia tarkasti
 • Älä koskaan aja punaisia päin
 • Pidä huoli, että niin sinä kuin kaikki matkustajatkin käytätte turvavyötä
Jos mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua parhaamme mukaan ympäri vuorokauden.

Autonvuokraus Ranskan Guayanassa Etelä-Amerikassa

Sixtin autovuokraamot Ranskan Guayanassa auttavat kaikkia matkustajia näkemään palan parasta Etelä-Amerikkaa. Tämä pieni maa Brasilian ja Surinamen välissä on vielä tuntematon suurelle osalle turisteja. Nyt on kuitenkin hyvä aika tutustua maahan ja kaikkeen siihen, mitä tarjottavaa sillä on. Autovuokraamomme Ranskan Guayanassa palvelee sinua juuri siellä, missä ikinä oletkin. Helpointa on ottaa auto välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen ja lähteä tutkimaan maata. Suosituimpia kaupunkeja turistien keskuudessa ovat maan pääkaupunki Cayenne sekä pienempi Kourou. Kaupungit ovat karunkauniita ja niissä huokuu edelleen menneet ajat. Jos taas ajat hieman kaupungin ulkopuolelle, voit löytää upeita maaseutumaisia maisemia. Voit myös lähteä päiväretkelle joko Brasiliaan tai Surinameen. Muista kuitenkin tarkastaa vuokraamomme henkilökunnalta, saatko viedä vuokra-autoa näihin maihin. Joihinkin valtioihin ei nimittäin saa ajaa vuokra-autoillamme. Hyvä retkikohde on myös Salut-saaret, jonne tehdään veneretkiä päivittäin. Siellä pääsee ihailemaan upeaa merta, uimaan ja ottamaan aurinkoa. Historiasta kiinnostuneille Royalella on pieni museo, jossa voi tutustua siirtolaisten aikakauteen. Siellä pääsee näkemään muun muassa sen, miten siirtolaiset ovat eläneet. Saari sopii myös luontomatkailusta kiinnostuneille. Löytyyhän sieltä upeita sademetsiä, joiden eläinkanta on myös vertaansa vailla.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service